reklama
StaraStaraczka
Fanka BB :)
U mnie zaczyna się plamienie, okres planowo jutro.
Powiem wam, że nie wiem co zrobić z tym libido partnera… Podczas starań w ostatnim cyklu były zbliżenia 2 dni, dzień przerwy i 2 dni. I od tego czasu zero ochoty, potrzeby, niczego. Teraz okres to zrobi się przerwa 3 tygodnie. Już abstrahując od tego czy mi tego brakuje, to chyba nie ma to dobrego wpływu na nasienie, prawda?
Powiem wam, że nie wiem co zrobić z tym libido partnera… Podczas starań w ostatnim cyklu były zbliżenia 2 dni, dzień przerwy i 2 dni. I od tego czasu zero ochoty, potrzeby, niczego. Teraz okres to zrobi się przerwa 3 tygodnie. Już abstrahując od tego czy mi tego brakuje, to chyba nie ma to dobrego wpływu na nasienie, prawda?
spoko23
A może Twój partner czuje presję na zrobienie dziecka i przez to nie ma ochoty się kochać częściej? My na początku starań też to przerabialiśmy. Mój mąż się frustrował, że musi być gotowy w określone dni mojego cyklu i przez to tracił ochotę. Nie działało to dobrze, zdarzało się, że się kłóciliśmy o seks. W końcu pogadaliśmy na ten temat i to trochę oczyściło atmosferę. Wiedząc z czym jest problem, przestałam mu mówić kiedy mam dni płodne i jak seks jest bardziej spontaniczny, jest lepiej z jego libido (oczywiście z mojej strony jest to planowane i skrzętnie liczone, ale nie musi tego wiedzieć ).U mnie zaczyna się plamienie, okres planowo jutro.
Ważne, żeby się nie zatracić w tych staraniach, seks jest też dla Was i Waszej przyjemności. Tak jak wcześniej pisałam, suple też pomogły.
morticia_adams
StaraStaraczka
Jak mu nie powiem to do emerytury się nie wstrzelimy. Przed staraniami też seks był max raz w tygodniu, czasem raz na dwa. Jeśli był 2 razy w tygodniu to było święto lasu. I kompletnie nie wiem co z tym zrobić.A może Twój partner czuje presję na zrobienie dziecka i przez to nie ma ochoty się kochać częściej? My na początku starań też to przerabialiśmy. Mój mąż się frustrował, że musi być gotowy w określone dni mojego cyklu i przez to tracił ochotę. Nie działało to dobrze, zdarzało się, że się kłóciliśmy o seks. W końcu pogadaliśmy na ten temat i to trochę oczyściło atmosferę. Wiedząc z czym jest problem, przestałam mu mówić kiedy mam dni płodne i jak seks jest bardziej spontaniczny, jest lepiej z jego libido (oczywiście z mojej strony jest to planowane i skrzętnie liczone, ale nie musi tego wiedzieć ).
Ważne, żeby się nie zatracić w tych staraniach, seks jest też dla Was i Waszej przyjemności. Tak jak wcześniej pisałam, suple też pomogły.
Kupiłam mu jakieś suple i zaczął brać w poprzednim cyklu, tenfertil on czy coś takiego.
StaraStaraczka
To jedziemy prawie na tym samym wózku. Zaczynamy od nowa.Zgodnie z moimi przypuszczeniami dostałam dziś okres. Także @anyżowa proszę o wpisanie mi ten nieszczęsnej małpy do kalendarza. Jak to się mówi? Nowy okres= nowa ja?
spoko23
jeżeli Cię to pocieszy, u nas też przed staraniami nie było za często, zazwyczaj maksymalnie 2 razy w tygodniu. samo życie, jednak jak się ma po 34-35 lat to już inaczej to wygląda.... więc jak usłyszeliśmy od lekarza, że powinniśmy przez cały cykl co dwa dni próbować, to zbledliśmy Ale spokojnie, jeżeli będziesz robić monitoring owulacji, to pewnie nie musicie tak często uprawiać seksu, ważne żeby się wstrzelić w te dni płodne.Jak mu nie powiem to do emerytury się nie wstrzelimy. Przed staraniami też seks był max raz w tygodniu, czasem raz na dwa. Jeśli był 2 razy w tygodniu to było święto lasu. I kompletnie nie wiem co z tym zrobić.
Kupiłam mu jakieś suple i zaczął brać w poprzednim cyklu, tenfertil on czy coś takiego.
AuraWaves
Czy któraś z was piła fertistim ? Zamówiłam sobie i nie wiem czy w tym cyklu mam zacząć pić czy poczekać do następnego bo boje się że sobie przypadkiem namące w cyklu,o ile to możliwe póki co przyjmuje tylko choline,dha i prenacaps multi 1,dodatkowo żelazo bo mam lekko zaniżone i wit d3 .
reklama
anyżowa
Dziwne, mój podstawowe wyniki miał w ten sam dzień, na te bardziej rozszerzone czekał kilka dni a na fragmentacje DNA około miesiąca.Mówił że tutaj było dużo lepiej niż w Gyncentrum, że tutaj się tak nie stresował . Ale na wynik się czeka do tygodnia powiem wam trochę jestem w szoku