reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

To prawda, ciągle na coś trzeba czekać. Trzymam cały czas kciuki za dalsze kroki. Ciekawa jestem jak to będzie u mnie jak zacznę , czy mi też tak szybko poleci😅 oby😃
No ja właśnie jestem na bieżąco z ciążą mojej kuzynki (jesteśmy bardzo blisko, to jej pierwsza). To ona ciągle tylko na cos czeka. Teraz sie zamartwia i niecierpliwi bo czeka na USG połówkowe.
Mam wrażenie ze sprawy okolociazowe to jedno wielkie czekanie;) a to na poz test, a to na potwierdzenie ciazy, pierwsze usg,bicie serca itd...

reklama
Dziewczyny mój mąż idzie dzisiaj na badanie na 16:30 , trzymajcie wszystkie za niego kciuki żeby tym razem mu się udało 😅 ustalimy nawet pewna nagrodę żeby chłop miał motywację haha 😅
Dzisiaj będzie szczęśliwy dzień! Mój mąż miał dziś kolejne podejście do wymazu na chlamydie, nienawidzi tego badania, więc był strasznie wkurzony jak się okazało, że trzeba powtarzać, bo było za mało materiału. Ale dziś się w końcu udało, więc Wam też się uda 🤞

Dzisiaj będzie szczęśliwy dzień! Mój mąż miał dziś kolejne podejście do wymazu na chlamydie, nienawidzi tego badania, więc był strasznie wkurzony jak się okazało, że trzeba powtarzać, bo było za mało materiału. Ale dziś się w końcu udało, więc Wam też się uda 🤞
no powiem Ci że tym razem widzę że ma trochę lepsze podejście do tego niż ostatnio ,chyba mniej się stresuje więc wierzę że się uda ☺️

No ja właśnie jestem na bieżąco z ciążą mojej kuzynki (jesteśmy bardzo blisko, to jej pierwsza). To ona ciągle tylko na cos czeka. Teraz sie zamartwia i niecierpliwi bo czeka na USG połówkowe.
Mam wrażenie ze sprawy okolociazowe to jedno wielkie czekanie;) a to na poz test, a to na potwierdzenie ciazy, pierwsze usg,bicie serca itd...
A później czy dziecko dobrze spi, czy oddycha, czy się najada.. niekończąca się historia 😁

Byłam dzisiaj chyba na testowanie wpisana. Melduję, że biało.

Niestety, niekończący się proces wyczekiwania na coś.
Ja dzisiaj odliczam godziny do końca pracy, tak potwornie mi się nie chce, aż dziwne że to nie poniedziałek a takie nastawienie😅

reklama
Do góry