morticia_adams
Fanka BB :)
Zwykle, Trójmiasto.Ale to miałaś zwykle czy sono? Bo w sumie taki wysoki koszt mi się wydaje.. w jakim mieście to?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zwykle, Trójmiasto.Ale to miałaś zwykle czy sono? Bo w sumie taki wysoki koszt mi się wydaje.. w jakim mieście to?
a rozmawialiście z nim o ewentualnym rodzeństwie?aaa dobra widzę że masz dwóch synów to jednak nie ma takiej dużej różnicy bo jeszcze dochodzi środkowy. U nas jeśli pyknie będzie 8 lat różnicy i zastanawiam się jak to będzie.
mam córkę tak oczywiście że rozmawialiśmy, jeszcze rok temu zmieniała zdanie zależnie od dnia teraz od jakiegoś czasu utrzymuje ze chce rodzeństwo i sama nieraz się dopytuje czy będzie bejbik.a rozmawialiście z nim o ewentualnym rodzeństwie?
no to super to nic tylko się cieszyćmam córkę tak oczywiście że rozmawialiśmy, jeszcze rok temu zmieniała zdanie zależnie od dnia teraz od jakiegoś czasu utrzymuje ze chce rodzeństwo i sama nieraz się dopytuje czy będzie bejbik.
Ja korzystam z easy@home. Zamawiam na Amazonie, wychodzi chyba ok 1,60 zł za sztukę. Nie wiem jak to się ma cenowo do innych testów, bo kupuję je ze względu na możliwość porównywania wyników w apce Do tej pory działały bez zarzutu.Dziewczyny, jakie polecacie testy owulacyjne? Właśnie mi się kończą (teraz mam Domowe Labolatorium) i się zastanawiam czy zostać przy tych czy może macie coś lepszego w podobnej cenie?
a i dodam coś o sobie. Mam 33 lata i córkę 5 lat W zasadzie to moja pierwsza próba zajścia w ciążę po urodzeniu córki. Mam wrażenie, że się udało choć nie chce zapeszac. Czuję się identycznie jak przy pierwszej ciąży. Mam obolałe piersi, ból podbrzusza i wzdety brzuch. Dodam że rzadko mnie piersi bolą na miesiączkę także jestem pełna nadzieji.Poproszę test na 8 września
hej, jeśli już czujesz, że to objawy ciążowe to test powinien wyjść pozytywnya i dodam coś o sobie. Mam 33 lata i córkę 5 lat W zasadzie to moja pierwsza próba zajścia w ciążę po urodzeniu córki. Mam wrażenie, że się udało choć nie chce zapeszac. Czuję się identycznie jak przy pierwszej ciąży. Mam obolałe piersi, ból podbrzusza i wzdety brzuch. Dodam że rzadko mnie piersi bolą na miesiączkę także jestem pełna nadzieji.
Testy z Domowego Laboratorium też można wrzucać do Premom, tylko wtedy w zakładkę Others Ale działa dokładnie tak samo i dużo dziewczyn tutaj tak robi.Ja korzystam z easy@home. Zamawiam na Amazonie, wychodzi chyba ok 1,60 zł za sztukę. Nie wiem jak to się ma cenowo do innych testów, bo kupuję je ze względu na możliwość porównywania wyników w apce Do tej pory działały bez zarzutu.