reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
@spekoppar_ ja miałam dwie histeroskopie w znieczuleniu miejscowym na NFZ :) u mnie leki dożylne (ketonal) i zastrzyk w szyjkę zadziałał super i totalnie nic nie czułam. Za pierwszym razem mocno się stresowałam więc miałam zamknięte oczy i dodatkowo wciągałam sobie gaz rozweselający. Za drugim razem oglądałam co się dzieje na monitorku i gadałam z lekarzem na bieżąco co widzi :) najbardziej nieprzyjemnym momentem było odklejanie wielkiego lepca który przyklejali na krocze 🤣
Ja nie miałam tego gazu😅 dzięki, że napisałaś jak to wyglądało u Ciebie 😉

Mi wyszedł stan zapalny, co prawda niewielki, ale jednak. A co komu z próby IVF jeśli endometrium nie sprzyja zagnieżdżeniu, albo znajdą się polipy, które mogą je uniemożliwić ? Ale jednak wersja z krótkim znieczuleniem ogólnym lepiej do mnie przemawia po przejściu tego tylko w miejscowym😅
Mam nadzieję że nie będzie tak źle...
Już się zdecydowałam na miejscowe 🙈
@spekoppar_ ja miałam dwie histeroskopie w znieczuleniu miejscowym na NFZ :) u mnie leki dożylne (ketonal) i zastrzyk w szyjkę zadziałał super i totalnie nic nie czułam. Za pierwszym razem mocno się stresowałam więc miałam zamknięte oczy i dodatkowo wciągałam sobie gaz rozweselający. Za drugim razem oglądałam co się dzieje na monitorku i gadałam z lekarzem na bieżąco co widzi :) najbardziej nieprzyjemnym momentem było odklejanie wielkiego lepca który przyklejali na krocze 🤣
Dzięki bardzo, to trochę uspokaja.
Ale ten lepiec na krocze przeraził w tym wypadku 😂😂

Mam nadzieję że nie będzie tak źle...
Już się zdecydowałam na miejscowe 🙈

Dzięki bardzo, to trochę uspokaja.
Ale ten lepiec na krocze przeraził w tym wypadku 😂😂
Z histeroskopia ze znieczuleniem miejscowym to z tego co widziałam to są skrajne doświadczenia. Albo jest spoko i do przeżycia, albo nie. Trzymam kciuki żeby u Ciebie poszło gładko! :)
Nie wiem jak inaczej nazwać ten lepiec - to taka wielka płachta z klejem którą przyklejają naokoło krocza. Depilacja gratis 🤡

reklama
@amusedxxx
Kimmy Schmidt Good Luck GIF by Unbreakable Kimmy Schmidt

Do góry