reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Hej, przywitam się, chociaż niewiele się dzieje. U mnie dziś 11 dpo i z uwagi na negatywy 9 i 10 dpo to już dziś testu nie robiłam. Termin @ mam w niedzielę. Na razie przyjęłam postawę wyczekującą 🤣 Już tak o tym nie myślę i nie nastawiam się jak na początku tego tygodnia. Nie mam żadnych objawów ani na @ ani na ciążę 🤡 Ale raczej nic z tego nie będzie. Psychicznie słabo, czyli tradycyjnie przed @. Pozostaje czekać 🤷🏼‍♀️
Witaj w klubie :p
Ja mam mieć @ nd lub poniedziaek
Jak nie to testuje we wtorek, nie chce się wkurzać :D

Podrinkowalas wczoraj chociaż?:)

My byliśmy ma 2 tygodnie w styczniu na Dominikanie. Ale ten rok nas przetyrał więc lecimy tez teraz. Fakt, że styczniowy urlop to były nasze zaległe urlopy a ten jest z nowej puli. I dobrze się stało, bo bym się wykończyła.
A z biura podróży byliście na Dominikanie? Jeśli tak, to można zapytać z którego 😁 planujemy właśnie się wybrać gdzieś na urlop w styczniu i Dominikana tez jest w propozycjach, stad pytanie 😍

Będzie dobrze ❤️ jak jutro zrobisz to jutro nie będziesz miała wyników?
Dziewczyny dzieki za wszystkie slowa wsparcia. Jest mi okropnie zle
Rano bylam na becie. Kolo 14 powinny byc wyniki.
Z drugiej strony to dopiero poniedzialkowa wizyta odpowie czy ten pęcherzyk to juz jest w macicy czy nie.
Wg aplikacji teoretycznie leci juz 5 tc. Wiec zarodek niekoniecznie ale wszędzie czytam ze pecherzyk powinni byc widac

Urania przykro mi że masz takie stresy, wierzę że wszystko będzie okej 🫂

Ja dalej bez okresu a już 4 dni po odstawieniu dupka (brałam 8 dni na sugestię tego drugiego lekarza) i zaczynam się stresować że coś jest nie tak, przy 10 dniach duphastonu okres był zawsze na drugi dzień :(

Byłam też u endo i pochwalił za wzorowe wyniki tarczycowe (chociaż dla mnie to TSH mogłoby być wyższe), IO dzięki lekom nie ma.

reklama
Do góry