spekoppar_
Fanka BB :)
Leki, np. Euthyrox. Do przepisania i ustalenia dawki przez lekarzaHmm a jak to obniżyć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leki, np. Euthyrox. Do przepisania i ustalenia dawki przez lekarzaHmm a jak to obniżyć?
Który to dpo?Kurde u mnie też słabo z jakimikolwiek objawami. Na dzień dziejszy męczy mnie tylko zaparcie, zero bólu cycków, normalnie nic
Witaj w klubieHej, przywitam się, chociaż niewiele się dzieje. U mnie dziś 11 dpo i z uwagi na negatywy 9 i 10 dpo to już dziś testu nie robiłam. Termin @ mam w niedzielę. Na razie przyjęłam postawę wyczekującą Już tak o tym nie myślę i nie nastawiam się jak na początku tego tygodnia. Nie mam żadnych objawów ani na @ ani na ciążę Ale raczej nic z tego nie będzie. Psychicznie słabo, czyli tradycyjnie przed @. Pozostaje czekać
A z biura podróży byliście na Dominikanie? Jeśli tak, to można zapytać z którego planujemy właśnie się wybrać gdzieś na urlop w styczniu i Dominikana tez jest w propozycjach, stad pytanieMy byliśmy ma 2 tygodnie w styczniu na Dominikanie. Ale ten rok nas przetyrał więc lecimy tez teraz. Fakt, że styczniowy urlop to były nasze zaległe urlopy a ten jest z nowej puli. I dobrze się stało, bo bym się wykończyła.
Dziewczyny dzieki za wszystkie slowa wsparcia. Jest mi okropnie zleBędzie dobrze jak jutro zrobisz to jutro nie będziesz miała wyników?
Z obserwacji 12 i według tego już wczoraj powinna przyjść @, no chyba że źle wyłapałam owulacjęKtóry to dpo?
Bardzo mi przykro, że musisz przechodzić przez cały ten stres. Mam ogromną nadzieję, że wszystko będzie wporzadkuDobrze ze w robocie jestem bo obsesyjnie mysle ze to moze byc pozamaciczna i w domu to bym oszalala.
No właśnie, bez monitoringu to ciężko stwierdzić.Z obserwacji 12 i według tego już wczoraj powinna przyjść @, no chyba że źle wyłapałam owulację