reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Urania przykro mi że masz takie stresy, wierzę że wszystko będzie okej 🫂

Ja dalej bez okresu a już 4 dni po odstawieniu dupka (brałam 8 dni na sugestię tego drugiego lekarza) i zaczynam się stresować że coś jest nie tak, przy 10 dniach duphastonu okres był zawsze na drugi dzień :(

Byłam też u endo i pochwalił za wzorowe wyniki tarczycowe (chociaż dla mnie to TSH mogłoby być wyższe), IO dzięki lekom nie ma.
Na spokojnie. Okres może pojawić się do 10 dni po odstawieniu duphastonu

reklama
Cześć, życzę wszystkim miłego rozpoczęcia weekend. Musiałam nadrobic kilka dni. @Urania cały czas trzymam kciuki za pozytywne wieści ❤️
Ja trochę złapałam doła. Niby owulacja przede mną, a już mam złe nastawienie. Wczoraj miałam bardzo nieprzyjemną sytuację, która kosztowała mnie dużo stresu. Zaczęłam się zastanawiać, czy jak wgl nadaje się na rodzica... Pracuje cały czas nad sobą, spotykałam się z psychologiem, teraz chodzę na medytację. Zazdroszczę Wam pozytywnego nastawienia, bo we mnie jest go ostatnio coraz mniej.

Cześć, życzę wszystkim miłego rozpoczęcia weekend. Musiałam nadrobic kilka dni. @Urania cały czas trzymam kciuki za pozytywne wieści ❤️
Ja trochę złapałam doła. Niby owulacja przede mną, a już mam złe nastawienie. Wczoraj miałam bardzo nieprzyjemną sytuację, która kosztowała mnie dużo stresu. Zaczęłam się zastanawiać, czy jak wgl nadaje się na rodzica... Pracuje cały czas nad sobą, spotykałam się z psychologiem, teraz chodzę na medytację. Zazdroszczę Wam pozytywnego nastawienia, bo we mnie jest go ostatnio coraz mniej.
Najważniejsze jest to że pracujesz nad sobą, a nie wmawiasz sobie że tak musi być. Takie myśli i złe nastawienie dopada każda z nas, tylko jedna lepiej sobie z tym razi, a druga potrzebuje więcej czasu. Do Ciebie też zawita ten lepszy czas, a ja trzymam kciuki by nastąpiło to w miarę szybko ☺️

Ostatnia edycja:
Patrząc na poprzednie cykle, miałam straszne zjazdy emocjonalne, teraz gdy jestem bez duphastonu jest o niebo lepiej. Towarzyszy mi zawiedzienie, może jakiś leki smutek, ale w takim normalnym stopniu.

Witaj w klubie :p
Ja mam mieć @ nd lub poniedziaek
Jak nie to testuje we wtorek, nie chce się wkurzać :D

Podrinkowalas wczoraj chociaż?:)
Tak, wypiłam dwa aperole i o 21 już byłam w domu haha Dziś pracuję z domu, w sumie było mi to potrzebne taki leniwy koniec tygodnia z uwagi na to samopoczucie przedokresowe

reklama
A z biura podróży byliście na Dominikanie? Jeśli tak, to można zapytać z którego 😁 planujemy właśnie się wybrać gdzieś na urlop w styczniu i Dominikana tez jest w propozycjach, stad pytanie 😍
my byliśmy z Itaki. Hotel Serenada. Wybieraliśmy między serenada a Leopesan. Nam akurat zelży na wyjazdach na dobrym standardzie hotelu i jedzeniu. Leopesan w momencie kiedy kupowaliśmy byl droższy o 5 tysięcy za osobę. z pewnego źródła wiem, że nie jest to warte aż takiego przepłacania w stosunku do Serenady. Świetny hotel i jedzenie. Jeżeli chodzi o plaże to są to hotele od strony morza wiec masz doczynienia z glonami. Plaża była codziennie sprzątana, było gdzie chodzić. Kąpiele w morzu w tym okresie to nie jest oceaniczna krystaliczna woda. Do tego musisz jechać na wycieczkę Np na Saone.
Ogólnie polecam, dla mnie wyjazd na Dominikanę to minimum 10 dni :)

Do góry