Gwen89
Fanka BB :)
Tez tak mi się wydaje, najlepiej 1-1,5TSH powyżej 2 to trochę za dużo przy staraniach o dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak mi się wydaje, najlepiej 1-1,5TSH powyżej 2 to trochę za dużo przy staraniach o dziecko
Byłam to ona zleciła mi komplet tych badań. Ginekolog rozkładał ręce uważał ze wszystko jest ok i odsyłał do kliniki...Ja bym uderzała do jakiejś holistycznej dietetyczki od hormonów
U nas 1cs
1 dziecko na pokładzie tez
W tym miesiecu raczej fail, ale będę pewna w poniedzielek/wtorek maksymalnie jak już przyjdzie @
Hmm a jak to obniżyć?TSH powyżej 2 to trochę za dużo przy staraniach o dziecko
Wspaniale, bardzo się wzruszyłam, zazdroszczę tak pozytywnie, przed Wami wspaniały czasHej dziewczyny! Jest akcja Owulacja po lametcie miała być z jajnika bez jajowodu dlatego też się nie udzielałam i żyłam cały miesiąc w smutku. Wyobraźcie sobie, że walnęłam wczoraj test, a tu coś widać! Beta 8,11 a progesteron 21,60 Tsh 3,130. Lekarz od razu zwiększył euthyrox do 75 i stwierdził, że mamy cud ale jaja! Ależ jestem ciekawa czy może jednak owu była z drugiego jajnika czy to przechwycenie, w które tak bardzo nigdy nie wierzyłam
Euthyrox/Letrox. Zaczyna się od niskich dawek typu 25 mg Trzeba się zapisać do endokrynologa albo gine-endoHmm a jak to obniżyć?
lekami niestetyHmm a jak to obniżyć?
Nie widzą problemu... chyba źle trafiam :/ ale mam jeszcze eythyrox po poprzedniej ciążyEuthyrox/Letrox. Zaczyna się od niskich dawek typu 25 mg Trzeba się zapisać do endokrynologa albo gine-endo
Kurde u mnie też słabo z jakimikolwiek objawami. Na dzień dziejszy męczy mnie tylko zaparcie, zero bólu cycków, normalnie nicHej, przywitam się, chociaż niewiele się dzieje. U mnie dziś 11 dpo i z uwagi na negatywy 9 i 10 dpo to już dziś testu nie robiłam. Termin @ mam w niedzielę. Na razie przyjęłam postawę wyczekującą Już tak o tym nie myślę i nie nastawiam się jak na początku tego tygodnia. Nie mam żadnych objawów ani na @ ani na ciążę Ale raczej nic z tego nie będzie. Psychicznie słabo, czyli tradycyjnie przed @. Pozostaje czekać
Niestety trafić na dobrego lekarza to loteriaNie widzą problemu... chyba źle trafiam :/ ale mam jeszcze eythyrox po poprzedniej ciąży