reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Ja bym uderzała do jakiejś holistycznej dietetyczki od hormonów ;)

U nas 1cs
1 dziecko na pokładzie tez
W tym miesiecu raczej fail, ale będę pewna w poniedzielek/wtorek maksymalnie jak już przyjdzie @
Byłam to ona zleciła mi komplet tych badań. Ginekolog rozkładał ręce uważał ze wszystko jest ok i odsyłał do kliniki...

Hej dziewczyny! Jest akcja 🤣 Owulacja po lametcie miała być z jajnika bez jajowodu dlatego też się nie udzielałam i żyłam cały miesiąc w smutku. Wyobraźcie sobie, że walnęłam wczoraj test, a tu coś widać! Beta 8,11 a progesteron 21,60 😳 Tsh 3,130. Lekarz od razu zwiększył euthyrox do 75 i stwierdził, że mamy cud 😬 ale jaja! Ależ jestem ciekawa czy może jednak owu była z drugiego jajnika czy to przechwycenie, w które tak bardzo nigdy nie wierzyłam 😳
Wspaniale, bardzo się wzruszyłam, zazdroszczę tak pozytywnie, przed Wami wspaniały czas ❤️

Hej, przywitam się, chociaż niewiele się dzieje. U mnie dziś 11 dpo i z uwagi na negatywy 9 i 10 dpo to już dziś testu nie robiłam. Termin @ mam w niedzielę. Na razie przyjęłam postawę wyczekującą 🤣 Już tak o tym nie myślę i nie nastawiam się jak na początku tego tygodnia. Nie mam żadnych objawów ani na @ ani na ciążę 🤡 Ale raczej nic z tego nie będzie. Psychicznie słabo, czyli tradycyjnie przed @. Pozostaje czekać 🤷🏼‍♀️

Hej, przywitam się, chociaż niewiele się dzieje. U mnie dziś 11 dpo i z uwagi na negatywy 9 i 10 dpo to już dziś testu nie robiłam. Termin @ mam w niedzielę. Na razie przyjęłam postawę wyczekującą 🤣 Już tak o tym nie myślę i nie nastawiam się jak na początku tego tygodnia. Nie mam żadnych objawów ani na @ ani na ciążę 🤡 Ale raczej nic z tego nie będzie. Psychicznie słabo, czyli tradycyjnie przed @. Pozostaje czekać 🤷🏼‍♀️
Kurde u mnie też słabo z jakimikolwiek objawami. Na dzień dziejszy męczy mnie tylko zaparcie, zero bólu cycków, normalnie nic 😑

reklama
Do góry