reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Ja mówię staremu "seksimy się bo dzisiaj pęka". A ona do mnie ostatnio"taaa. i będzie tak pękać przez następnych 5 dni?" :D ale ogólnie odkąd widzi, że ja już zrezygnowałam i w ciążę nie wierzę, sam pyta kiedy mam te dni i sam stara się inicjować. ALe ja też czasem przejmuje pałęczkę :)
U mnie zwykle pytanie "jakie tam masz te kreski? "

reklama
Dziewczyny a mam jeszczee jedno pytanie,taka ciekawość jak to u was jest za staraniami..
Informujecie swoich mężów,partnerów, że są dni płodne i trzeba się brać do roboty czy poprosty wy wtedy bardziej przejmujecie paleczke niż w inne dni?
Ja mówię mu, że musi spełnić swój małżeński obowiązek 😂 Mój mąż pracuje zmianowi, a do tego mamy w domu dziecko, więc muszę wiedzieć kiedy bardziej się nagimnastykować, żeby znaleźć wspólny termin i kiedy warto poświęcić sen ;)

To ja chyba będę pierwsza..
Zapisuje się na 18.09 choć mam spine ze starym,owulka za pasem(tak mysle),więc nie wiem czy do czegoś dojdzie w tym cyklu 🤪
u nas były 3 lata bezowocnych starań i jak po takiej ostrej spinie zaczęliśmy się godzić to udało się zajść w ciążę. Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby ten wrzesień był dla Ciebie pozytywny w każdym tego słowa znaczeniu :)

u nas były 3 lata bezowocnych starań i jak po takiej ostrej spinie zaczęliśmy się godzić to udało się zajść w ciążę. Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby ten wrzesień był dla Ciebie pozytywny w każdym tego słowa znaczeniu :)
Na szczęście spina z mężem pogodzona sexem.takze tera liczę na szczęśliwe dni.ale bardzo Ci dziękuję za te słowa ❤️

U nas też co 2 dni. I nawet gdybym nie powiedziała o dniach płodnych to by wiedział, bo niestety, ale w dni płodne mam ogromne bóle w podbrzuszu i seks jest dla mnie w tym czasie naprawdę nieprzyjemny, a chyba powinno być na odwrót. Miałam tak zawsze, odwiedziłam wielu ginekologów i nigdy nie dowiedziałam się dlaczego tak mam akurat w płodnym okresie.

reklama
Zazdro.... u nas libido pod ziemią...
U nas w sumie też gdzieś leży zakopane🙈 chciałam przyjąć taktykę co 2 dni ale nie wiem czy się uda. Na pewno chce spróbować, może to będzie klucz 💁‍♀️ Co miesiąc robię coś innego niż w poprzednim i wtedy myślę, że może to będzie klucz do sukcesu? Ale ten klucz to też gdzieś pod ziemią się schował i nie możemy go odnaleźć 💩

Do góry