reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

U nas też co 2 dni. I nawet gdybym nie powiedziała o dniach płodnych to by wiedział, bo niestety, ale w dni płodne mam ogromne bóle w podbrzuszu i seks jest dla mnie w tym czasie naprawdę nieprzyjemny, a chyba powinno być na odwrót. Miałam tak zawsze, odwiedziłam wielu ginekologów i nigdy nie dowiedziałam się dlaczego tak mam akurat w płodnym okresie.
A u nas to różnie bywa.. mamy 1 dziecko na pokładzie,nie ghce spać sama,bo się boi więc śpi albo że mną albo z mężem.wiec z tym sexem regularnie kiepska sprawa.ale staram się bzykacccc z potencjalne dni płodne.. 🤪🤪

reklama
A u nas to różnie bywa.. mamy 1 dziecko na pokładzie,nie ghce spać sama,bo się boi więc śpi albo że mną albo z mężem.wiec z tym sexem regularnie kiepska sprawa.ale staram się bzykacccc z potencjalne dni płodne.. 🤪🤪
My jak Aleksander śpi to działamy. Chodzi stosunkowo wcześnie spać, więc wykorzystujemy okazję😁

U nas córa chodzi dość późno...ale w nocy się budzi jak nikogo obok niej nie ma...mąż też bardzo wczas chodzi spać...Wiec musze poprostu go budzić w nocy..🤪

Mój partner to samo ma z chodzeniem spać. Najlepiej wcześnie by chodził, ale ja mam ADHD, a co za tym idzie dość zmieniony rytm dobowy i chodzę spać codziennie o 2/3 najwcześniej. Dlatego wymyśliłam sposób, aby nie zasnął przed moim przyjściem do łóżka XD Mówię mu, że może pograć w gry na konsoli. Nie ma szans, że przy tym zaśnie. W tym czasie mały zasypia, ja się mogę spokojnie umyć i można działać. Bo dobudzić to go się nie da jak zaśnie. Albo włącza mu się tryb marudy.

Mój partner to samo ma z chodzeniem spać. Najlepiej wcześnie by chodził, ale ja mam ADHD, a co za tym idzie dość zmieniony rytm dobowy i chodzę spać codziennie o 2/3 najwcześniej. Dlatego wymyśliłam sposób, aby nie zasnął przed moim przyjściem do łóżka XD Mówię mu, że może pograć w gry na konsoli. Nie ma szans, że przy tym zaśnie. W tym czasie mały zasypia, ja się mogę spokojnie umyć i można działać. Bo dobudzić to go się nie da jak zaśnie. Albo włącza mu się tryb marudy.
Ehhh.to mój mąż z wybudzeniem na sex nie ma problemów.od razu jest gotowy do działania, a jak bym go tak wybudziła i zostawiła, to by mnie chyba zeżarł ze złości 🤣🤣

Ja zawsze pragnęłam urodzić w maju. Nie za ciepło, nie za gorąco, a zimą można ukryć brzuch pod kurtką. Też chcę maj🥲
Po co kryć brzuszek 🥹🥹
Hej dziewczyny, podczytuję Was już długo, od zeszłego roku, przez pewien czas się troszkę odzywałam, więc może część z Was mnie skojarzy 😅
Krótko się przedstawię, staramy się z mężem już od jakichś 5 lat, przeszłam 3 nieudane inseminacje i 1 nieudane invitro. Choruję na endometriozę. Aktualnie rozpoczęłam przygotowania do kolejnej procedury, która może się przedłużać, więc nie trzeba mnie wpisywać, bo nie wiadomo, kiedy co i jak 🥹 w każdym razie, żebyście wiedziały z kim macie do czynienia, jak czasem polajkuję Wasze wpisy😂 😄 pozdrawiam i trzymam kciuki za wysyp kresek 🥰

Po co kryć brzuszek 🥹🥹
Hej dziewczyny, podczytuję Was już długo, od zeszłego roku, przez pewien czas się troszkę odzywałam, więc może część z Was mnie skojarzy 😅
Krótko się przedstawię, staramy się z mężem już od jakichś 5 lat, przeszłam 3 nieudane inseminacje i 1 nieudane invitro. Choruję na endometriozę. Aktualnie rozpoczęłam przygotowania do kolejnej procedury, która może się przedłużać, więc nie trzeba mnie wpisywać, bo nie wiadomo, kiedy co i jak 🥹 w każdym razie, żebyście wiedziały z kim macie do czynienia, jak czasem polajkuję Wasze wpisy😂 😄 pozdrawiam i trzymam kciuki za wysyp kresek 🥰
U mnie od samego początku każdej ciąży, a byłam w dwóch, widać było brzuch, bo jestem bardzo szczupła, a że mieszkałam w małym mieście to wszyscy wiedzieli. Przez to sama nie mogłam poinformować rodziny o ciąży, bo w 8 tygodniu wiedzieli już wszyscy od obcych mi ludzi. Jeśli teraz będę w kolejnej ciąży to chciałabym ukrywać to jak najdłużej i cieszyć się tym tylko z partnerem. Dlatego chodzenie zimą w ciąży to dla mnie najlepszy okres.

reklama
Czy wasze doświadczone oczy widzą czy to już PIK czy jeszcze ciut brakuje?z testami owu dopiero się zaprzyjaźniam.

Załączniki

• 20230831_164137.jpg
    20230831_164137.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 114
Do góry