reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

U nas też co 2 dni. I nawet gdybym nie powiedziała o dniach płodnych to by wiedział, bo niestety, ale w dni płodne mam ogromne bóle w podbrzuszu i seks jest dla mnie w tym czasie naprawdę nieprzyjemny, a chyba powinno być na odwrót. Miałam tak zawsze, odwiedziłam wielu ginekologów i nigdy nie dowiedziałam się dlaczego tak mam akurat w płodnym okresie.
A u nas to różnie bywa.. mamy 1 dziecko na pokładzie,nie ghce spać sama,bo się boi więc śpi albo że mną albo z mężem.wiec z tym sexem regularnie kiepska sprawa.ale staram się bzykacccc z potencjalne dni płodne.. 🤪🤪

reklama
A u nas to różnie bywa.. mamy 1 dziecko na pokładzie,nie ghce spać sama,bo się boi więc śpi albo że mną albo z mężem.wiec z tym sexem regularnie kiepska sprawa.ale staram się bzykacccc z potencjalne dni płodne.. 🤪🤪
My jak Aleksander śpi to działamy. Chodzi stosunkowo wcześnie spać, więc wykorzystujemy okazję😁

U nas córa chodzi dość późno...ale w nocy się budzi jak nikogo obok niej nie ma...mąż też bardzo wczas chodzi spać...Wiec musze poprostu go budzić w nocy..🤪

Mój partner to samo ma z chodzeniem spać. Najlepiej wcześnie by chodził, ale ja mam ADHD, a co za tym idzie dość zmieniony rytm dobowy i chodzę spać codziennie o 2/3 najwcześniej. Dlatego wymyśliłam sposób, aby nie zasnął przed moim przyjściem do łóżka XD Mówię mu, że może pograć w gry na konsoli. Nie ma szans, że przy tym zaśnie. W tym czasie mały zasypia, ja się mogę spokojnie umyć i można działać. Bo dobudzić to go się nie da jak zaśnie. Albo włącza mu się tryb marudy.

Mój partner to samo ma z chodzeniem spać. Najlepiej wcześnie by chodził, ale ja mam ADHD, a co za tym idzie dość zmieniony rytm dobowy i chodzę spać codziennie o 2/3 najwcześniej. Dlatego wymyśliłam sposób, aby nie zasnął przed moim przyjściem do łóżka XD Mówię mu, że może pograć w gry na konsoli. Nie ma szans, że przy tym zaśnie. W tym czasie mały zasypia, ja się mogę spokojnie umyć i można działać. Bo dobudzić to go się nie da jak zaśnie. Albo włącza mu się tryb marudy.
Ehhh.to mój mąż z wybudzeniem na sex nie ma problemów.od razu jest gotowy do działania, a jak bym go tak wybudziła i zostawiła, to by mnie chyba zeżarł ze złości 🤣🤣

Ja zawsze pragnęłam urodzić w maju. Nie za ciepło, nie za gorąco, a zimą można ukryć brzuch pod kurtką. Też chcę maj🥲
Po co kryć brzuszek 🥹🥹
Hej dziewczyny, podczytuję Was już długo, od zeszłego roku, przez pewien czas się troszkę odzywałam, więc może część z Was mnie skojarzy 😅
Krótko się przedstawię, staramy się z mężem już od jakichś 5 lat, przeszłam 3 nieudane inseminacje i 1 nieudane invitro. Choruję na endometriozę. Aktualnie rozpoczęłam przygotowania do kolejnej procedury, która może się przedłużać, więc nie trzeba mnie wpisywać, bo nie wiadomo, kiedy co i jak 🥹 w każdym razie, żebyście wiedziały z kim macie do czynienia, jak czasem polajkuję Wasze wpisy😂 😄 pozdrawiam i trzymam kciuki za wysyp kresek 🥰

Po co kryć brzuszek 🥹🥹
Hej dziewczyny, podczytuję Was już długo, od zeszłego roku, przez pewien czas się troszkę odzywałam, więc może część z Was mnie skojarzy 😅
Krótko się przedstawię, staramy się z mężem już od jakichś 5 lat, przeszłam 3 nieudane inseminacje i 1 nieudane invitro. Choruję na endometriozę. Aktualnie rozpoczęłam przygotowania do kolejnej procedury, która może się przedłużać, więc nie trzeba mnie wpisywać, bo nie wiadomo, kiedy co i jak 🥹 w każdym razie, żebyście wiedziały z kim macie do czynienia, jak czasem polajkuję Wasze wpisy😂 😄 pozdrawiam i trzymam kciuki za wysyp kresek 🥰
U mnie od samego początku każdej ciąży, a byłam w dwóch, widać było brzuch, bo jestem bardzo szczupła, a że mieszkałam w małym mieście to wszyscy wiedzieli. Przez to sama nie mogłam poinformować rodziny o ciąży, bo w 8 tygodniu wiedzieli już wszyscy od obcych mi ludzi. Jeśli teraz będę w kolejnej ciąży to chciałabym ukrywać to jak najdłużej i cieszyć się tym tylko z partnerem. Dlatego chodzenie zimą w ciąży to dla mnie najlepszy okres.

reklama
Czy wasze doświadczone oczy widzą czy to już PIK czy jeszcze ciut brakuje?z testami owu dopiero się zaprzyjaźniam.

Załączniki

• 20230831_164137.jpg
    20230831_164137.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 108
Do góry