reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Kiedyś już zapisywalam się na testowanie i chciałabym powrócić ❤️ staram sie od września 2022, w marcu okazało sie ze parametry nasienia są obniżone, ale w kwietniu niespodziewanie ciąża. Niestety w 8tc poroniłam. Wracamy do starań, to nasz pierwszy cykl starań po zabiegu. Poproszę 7.09 ☀️
Hej, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Bardzo dobrze wiem przez co przeszłaś, przechodzisz. Trzymam bardzo mocno kciuki :)
Coś pokręciłam. To jednak miał być 12.09. 😜
Przepisane. A już się cieszyłam, że ktoś się wpisze na te 6 pustych dni posuchy we wrześniu. ;)

Dziewczyny a mam jeszczee jedno pytanie,taka ciekawość jak to u was jest za staraniami..
Informujecie swoich mężów,partnerów, że są dni płodne i trzeba się brać do roboty czy poprosty wy wtedy bardziej przejmujecie paleczke niż w inne dni?

reklama
Dziewczyny a mam jeszczee jedno pytanie,taka ciekawość jak to u was jest za staraniami..
Informujecie swoich mężów,partnerów, że są dni płodne i trzeba się brać do roboty czy poprosty wy wtedy bardziej przejmujecie paleczke niż w inne dni?
To zależy. Czasem nie mówię, tylko działamy, a czasem mówię, żeby dodatkowo zmotywować męża ;) ostatnio po moni zadzwoniłam z auta i powiedziałam, że wracam od lekarza i idziemy się kochać, bo zaplanowałam, że w maju urodzi nam się dziecko. Mój jest z tych, którzy nie ogarniają co jest kiedy, a wszystkie około-medyczne terminy są dla niego abstrakcją ;)

Do góry