reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Kiedyś już zapisywalam się na testowanie i chciałabym powrócić ❤️ staram sie od września 2022, w marcu okazało sie ze parametry nasienia są obniżone, ale w kwietniu niespodziewanie ciąża. Niestety w 8tc poroniłam. Wracamy do starań, to nasz pierwszy cykl starań po zabiegu. Poproszę 7.09 ☀️
Hej, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Bardzo dobrze wiem przez co przeszłaś, przechodzisz. Trzymam bardzo mocno kciuki :)
Coś pokręciłam. To jednak miał być 12.09. 😜
Przepisane. A już się cieszyłam, że ktoś się wpisze na te 6 pustych dni posuchy we wrześniu. ;)

Dziewczyny a mam jeszczee jedno pytanie,taka ciekawość jak to u was jest za staraniami..
Informujecie swoich mężów,partnerów, że są dni płodne i trzeba się brać do roboty czy poprosty wy wtedy bardziej przejmujecie paleczke niż w inne dni?

reklama
Dziewczyny a mam jeszczee jedno pytanie,taka ciekawość jak to u was jest za staraniami..
Informujecie swoich mężów,partnerów, że są dni płodne i trzeba się brać do roboty czy poprosty wy wtedy bardziej przejmujecie paleczke niż w inne dni?
To zależy. Czasem nie mówię, tylko działamy, a czasem mówię, żeby dodatkowo zmotywować męża ;) ostatnio po moni zadzwoniłam z auta i powiedziałam, że wracam od lekarza i idziemy się kochać, bo zaplanowałam, że w maju urodzi nam się dziecko. Mój jest z tych, którzy nie ogarniają co jest kiedy, a wszystkie około-medyczne terminy są dla niego abstrakcją ;)

Do góry