reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Ja mówię staremu "seksimy się bo dzisiaj pęka". A ona do mnie ostatnio"taaa. i będzie tak pękać przez następnych 5 dni?" :D ale ogólnie odkąd widzi, że ja już zrezygnowałam i w ciążę nie wierzę, sam pyta kiedy mam te dni i sam stara się inicjować. ALe ja też czasem przejmuje pałęczkę :)
U mnie zwykle pytanie "jakie tam masz te kreski? "

reklama
Dziewczyny a mam jeszczee jedno pytanie,taka ciekawość jak to u was jest za staraniami..
Informujecie swoich mężów,partnerów, że są dni płodne i trzeba się brać do roboty czy poprosty wy wtedy bardziej przejmujecie paleczke niż w inne dni?
Ja mówię mu, że musi spełnić swój małżeński obowiązek 😂 Mój mąż pracuje zmianowi, a do tego mamy w domu dziecko, więc muszę wiedzieć kiedy bardziej się nagimnastykować, żeby znaleźć wspólny termin i kiedy warto poświęcić sen ;)

To ja chyba będę pierwsza..
Zapisuje się na 18.09 choć mam spine ze starym,owulka za pasem(tak mysle),więc nie wiem czy do czegoś dojdzie w tym cyklu 🤪
u nas były 3 lata bezowocnych starań i jak po takiej ostrej spinie zaczęliśmy się godzić to udało się zajść w ciążę. Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby ten wrzesień był dla Ciebie pozytywny w każdym tego słowa znaczeniu :)

u nas były 3 lata bezowocnych starań i jak po takiej ostrej spinie zaczęliśmy się godzić to udało się zajść w ciążę. Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby ten wrzesień był dla Ciebie pozytywny w każdym tego słowa znaczeniu :)
Na szczęście spina z mężem pogodzona sexem.takze tera liczę na szczęśliwe dni.ale bardzo Ci dziękuję za te słowa ❤️

U nas też co 2 dni. I nawet gdybym nie powiedziała o dniach płodnych to by wiedział, bo niestety, ale w dni płodne mam ogromne bóle w podbrzuszu i seks jest dla mnie w tym czasie naprawdę nieprzyjemny, a chyba powinno być na odwrót. Miałam tak zawsze, odwiedziłam wielu ginekologów i nigdy nie dowiedziałam się dlaczego tak mam akurat w płodnym okresie.

reklama
Zazdro.... u nas libido pod ziemią...
U nas w sumie też gdzieś leży zakopane🙈 chciałam przyjąć taktykę co 2 dni ale nie wiem czy się uda. Na pewno chce spróbować, może to będzie klucz 💁‍♀️ Co miesiąc robię coś innego niż w poprzednim i wtedy myślę, że może to będzie klucz do sukcesu? Ale ten klucz to też gdzieś pod ziemią się schował i nie możemy go odnaleźć 💩

Do góry