Moonstone
Moderator
Na razie traktuj jak pik ale zrób jeszcze ranoCzy wasze doświadczone oczy widzą czy to już PIK czy jeszcze ciut brakuje?z testami owu dopiero się zaprzyjaźniam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie traktuj jak pik ale zrób jeszcze ranoCzy wasze doświadczone oczy widzą czy to już PIK czy jeszcze ciut brakuje?z testami owu dopiero się zaprzyjaźniam.
Właśnie rano jak robię to mi wychodzą bladsze,aż mnie oczy bolą, wczoraj była chyba taka sama po południu jak dziś, może ciut jaśniejsza.Na razie traktuj jak pik ale zrób jeszcze rano
Generalnie testowa ma być jak kontrolna albo mocniejszaWłaśnie rano jak robię to mi wychodzą bladsze,aż mnie oczy bolą, wczoraj była chyba taka sama po południu jak dziś, może ciut jaśniejsza.
To też wyczytałam w ulotce.wiem że to tylko papier,różnie dobrze moge obszczac dok w biurze...ale ciekawi mnie właśnie to że wczoraj rano była jaśniejsza po południu ciemniejsza, i dziś jest dokładnie to samo,mój cykl coś chyba swiruje i sam nie wiem czego chce...Generalnie testowa ma być jak kontrolna albo mocniejsza
Wrzucałaś testy do apki Premom? Jak dla mnie jeszcze trochę brakuje.Czy wasze doświadczone oczy widzą czy to już PIK czy jeszcze ciut brakuje?z testami owu dopiero się zaprzyjaźniam.
Nie,to początek takich doświadczeń z testami ,temper..w zeszłym m-cu to wogole myślałam że owu nie mam..sluz byle jaki ,brak jakichkolwiek objawów. A w dniu okresy właśnie cien.ale to trwało krótko.Wrzucałaś testy do apki Premom? Jak dla mnie jeszcze trochę brakuje.
u nas zależy, zazwyczaj napomne że się zbliżają płodne ale nie wchodzę w szczegóły żeby nie było spiny. Po prostu staramy się zeby co 2-3 dni były seksy.Dziewczyny a mam jeszczee jedno pytanie,taka ciekawość jak to u was jest za staraniami..
Informujecie swoich mężów,partnerów, że są dni płodne i trzeba się brać do roboty czy poprosty wy wtedy bardziej przejmujecie paleczke niż w inne dni?
To warto też zapisywać wszystko w aplikacji, żeby można było robić porównania cykli Do zdjęć testów i ich oceny jest premom. Mi na początku tej drogi pomogła, może i Tobie się sprawdzi ja dopiero 5 cykl obserwuję i też jeszcze nie wszystko ogarniamNie,to początek takich doświadczeń z testami ,temper..w zeszłym m-cu to wogole myślałam że owu nie mam..sluz byle jaki ,brak jakichkolwiek objawów. A w dniu okresy właśnie cien.ale to trwało krótko.
Nie ogarniam swojego cyklu,nigdy nie miałam takiej potrzeby i nie zagłębiałam się w to...Teraz tak zaczęłam na to patrzeć innym okiem,że warto poznać kiedy co jest...
U Nas problemem są plecy Ł, ma rwe barkową i ogólne problemy z kręgosłupem. Co 2 dni przez caly miesiąc odpada, bo po 2 takich maratonach by już z łóżka nie wstał ;(U nas w sumie też gdzieś leży zakopane chciałam przyjąć taktykę co 2 dni ale nie wiem czy się uda. Na pewno chce spróbować, może to będzie klucz Co miesiąc robię coś innego niż w poprzednim i wtedy myślę, że może to będzie klucz do sukcesu? Ale ten klucz to też gdzieś pod ziemią się schował i nie możemy go odnaleźć