reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Generalnie testowa ma być jak kontrolna albo mocniejsza
To też wyczytałam w ulotce.wiem że to tylko papier,różnie dobrze moge obszczac dok w biurze...ale ciekawi mnie właśnie to że wczoraj rano była jaśniejsza po południu ciemniejsza, i dziś jest dokładnie to samo,mój cykl coś chyba swiruje i sam nie wiem czego chce...
Fakt wczoraj sex na zgodę był, ale też mieliśmy abstynencję 3 tyg więc robaczki trochę leniwe,stare,ale dziś postaram się znowu męża wykorzystać,może nie będzie stawiał oporów 🤪🤪🤪

Wrzucałaś testy do apki Premom? 😏 Jak dla mnie jeszcze trochę brakuje.
Nie,to początek takich doświadczeń z testami ,temper..w zeszłym m-cu to wogole myślałam że owu nie mam..sluz byle jaki ,brak jakichkolwiek objawów. A w dniu okresy właśnie cien.ale to trwało krótko.
Nie ogarniam swojego cyklu,nigdy nie miałam takiej potrzeby i nie zagłębiałam się w to...Teraz tak zaczęłam na to patrzeć innym okiem,że warto poznać kiedy co jest...

Dziewczyny czy któraś z was jest po Biochemicznej i mogła by się do mnie odezwać na priv?tu nie będę tego roztrząsać a mam parę pytań. Może któraś w was jest w stanie o tym pogadać, bo takie wątki są na forum ale dość stare ,więc nie chce zakładce nowego...Będę wdzięczna...

Dziewczyny a mam jeszczee jedno pytanie,taka ciekawość jak to u was jest za staraniami..
Informujecie swoich mężów,partnerów, że są dni płodne i trzeba się brać do roboty czy poprosty wy wtedy bardziej przejmujecie paleczke niż w inne dni?
u nas zależy, zazwyczaj napomne że się zbliżają płodne ale nie wchodzę w szczegóły żeby nie było spiny. Po prostu staramy się zeby co 2-3 dni były seksy.

Nie,to początek takich doświadczeń z testami ,temper..w zeszłym m-cu to wogole myślałam że owu nie mam..sluz byle jaki ,brak jakichkolwiek objawów. A w dniu okresy właśnie cien.ale to trwało krótko.
Nie ogarniam swojego cyklu,nigdy nie miałam takiej potrzeby i nie zagłębiałam się w to...Teraz tak zaczęłam na to patrzeć innym okiem,że warto poznać kiedy co jest...
To warto też zapisywać wszystko w aplikacji, żeby można było robić porównania cykli :) Do zdjęć testów i ich oceny jest premom. Mi na początku tej drogi pomogła, może i Tobie się sprawdzi :) ja dopiero 5 cykl obserwuję i też jeszcze nie wszystko ogarniam 😅

reklama
U nas w sumie też gdzieś leży zakopane🙈 chciałam przyjąć taktykę co 2 dni ale nie wiem czy się uda. Na pewno chce spróbować, może to będzie klucz 💁‍♀️ Co miesiąc robię coś innego niż w poprzednim i wtedy myślę, że może to będzie klucz do sukcesu? Ale ten klucz to też gdzieś pod ziemią się schował i nie możemy go odnaleźć 💩
U Nas problemem są plecy Ł, ma rwe barkową i ogólne problemy z kręgosłupem. Co 2 dni przez caly miesiąc odpada, bo po 2 takich maratonach by już z łóżka nie wstał ;(
To tak przez 2 tyg w środku cyklu się udaje działać a potem przerwa :)
Co ja bym dała za dobre libido, oj dużo :)

Do góry