reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
No chyba jednak fałszywka się trafiła wczoraj :(

Dzisiaj to ja tam nic nie widzę, może jak się dobrze przypatrze to lekko coś, ale wczoraj kreska ewidentna była jednak.

Idę na ta krew to i tak zrobię betę, ale No chyba moje pierwsze takie duże rozczarowanie :( dzisiaj 9dpo

Załączniki

• 6E836D49-2F67-4BF7-BFC9-2E4EAFE2B3C2.jpeg
    6E836D49-2F67-4BF7-BFC9-2E4EAFE2B3C2.jpeg
    469,2 KB · Wyświetleń: 98

Dzisiaj to ja tam nic nie widzę, może jak się dobrze przypatrze to lekko coś, ale wczoraj kreska ewidentna była jednak.

Idę na ta krew to i tak zrobię betę, ale No chyba moje pierwsze takie duże rozczarowanie :( dzisiaj 9dpo
Może być jeszcze za wczesnie na testowanie. Daj znać jak wynik bety przyjdzie. Jeszcze nic straconego.

Kurczę no masakra z tymi testami, żeby aż tak oszukiwały😐 taka wyraźna ta kreska była ehhh. W sumie 9dpo to jeszcze wcześnie, więc szansa jeszcze jest-nawet jeśli beta wyjdzie negatywna. Trzymam kciuki

Melduje czysta biel- znowu pro forma 🤣
7-8 dpo
Haha biel 7-8dpo jak to możliwe nie🤣😜
Okres przyszedł😃 Dokladnje w chwili otworzenia testu. Cieszę sie, że chciiaz za długo sie nje spóźnił.
I dobrze, że nie musiałaś długo czekać na okres :) Ja tak miałam parę razy gdy się nie starałam - robiłam test z duszą na ramieniu 😂 zawsze oczywiście negatywny a okres przychodził za chwilę 😆

U mnie 4dpo 🥴 Daj mi Boże cierpliwość 🥴

Spokojnej niedzieli wszystkim! 😊

Ja chyba wczoraj uchwyciłam pik na teście. Działamy coś tam, ale powiem Wam, że chwilowo zeszła ze mnie jakaś taka spina z tymi staraniami. Trochę myślę o tej nadżerce, że muszę iść do swojego lekarza i sprawdzić o co chodzi i czy nie trzeba zrobić z tym porządku jak najszybciej. Nie chciałabym martwić się tym w ciąży. Poczekam do końca tego miesiąca, zastestuje, a jak coś to w październiku skupie się bardziej na tej nadżerce, a nie na samych staraniach.

Wczoraj pierwszy raz usłyszałam słynny tekst „a po co Wam drugie na siłe, najpierw wychowajcie jedno”. Nie chce mi się juz nawet nad tym rozwodzić. Wychowanie trwa latami, wiec co? Mam czekać aż się córka z domu wyprowadzi i przestane ją wychowywać? Nie rozumiem tego. Nie pojmuje jak dla kogoś może być dziwne to, ze ktoś chce mieć więcej dzieci.

Mąż tez wczoraj zarzucił tekstem, że spokojnie, działajmy na spokojnie i co będzie, to będzie. Musiałam mu wytłumaczyć, że w naszym przypadku starania, to nie „co będzie, to będzie i na spokojnie”, skoro mamy juz w historii jakieś niepowodzenia, te starania nie są takie hop siup i takim podejściem „a może w końcu się kiedyś wstrzelimy w owulacje i się uda” może się nie udać nigdy, jeśli coś u mnie jest nie tak. Zrozumiał. Przyznał mi racje. Chyba potrzebował tej rozmowy, bo zmienił podejście.

Kurczę no masakra z tymi testami, żeby aż tak oszukiwały😐 taka wyraźna ta kreska była ehhh. W sumie 9dpo to jeszcze wcześnie, więc szansa jeszcze jest-nawet jeśli beta wyjdzie negatywna. Trzymam kciuki

Haha biel 7-8dpo jak to możliwe nie🤣😜

I dobrze, że nie musiałaś długo czekać na okres :) Ja tak miałam parę razy gdy się nie starałam - robiłam test z duszą na ramieniu 😂 zawsze oczywiście negatywny a okres przychodził za chwilę 😆

U mnie 4dpo 🥴 Daj mi Boże cierpliwość 🥴
U mnie dzisiaj 3dpo, rany koguta jak mam wytrzymać jeszcze tyle dni 🙈🙈 Zwłaszcza, że testy z promocji czekają w szafce 🤣🤣

reklama
Mnie jajnik już nie boli. Owulki moim zdaniem nadal nie było, ale dosłownie mnie śluz płodny zalewa. Stary oczywiście nie przeprosił nadal. Jedynie poinformował, że jesteśmy zaproszeni na grilla za 4 godz. Czekam do 11 może wreszcie będzie ten pik eh. Temp bez zmian. Mam ochotę wszystko rzucić i wyjechać w Bieszczady 🥴🤣

Do góry