reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Hej laski.
Ja na to testowanie trochę za szybko się wpisałam, coś źle policzyłam.
Dziś zrobiłam pinka 11 dpo. i wydawało mi się że cień rzuca to okienko plastikowe. Miałam go wyrzucić ale go rozebrałam.
Tak ciężko ogarnąć te kreskę aparatem No nie da się w żadnym świetle dziadówka nie chce się ładnie złapać.
Jestem cykl po biochemie.
Test powtórzę, bo to może fałsz dla oczu.
A i 8 dpo proga miałam 15 przy normie 14,5 dla fazy lutealnej.
Coś się przebija 😉

reklama
Hej laski.
Dziś zrobiłam pinka 11 dpo. i wydawało mi się że cień rzuca to okienko plastikowe. Miałam go wyrzucić ale go rozebrałam.
Tak ciężko ogarnąć te kreskę aparatem No nie da się w żadnym świetle dziadówka nie chce się ładnie złapać.
Coś na tym pierwszym zdj widać ☺️

Mnie jajnik już nie boli. Owulki moim zdaniem nadal nie było, ale dosłownie mnie śluz płodny zalewa. Stary oczywiście nie przeprosił nadal. Jedynie poinformował, że jesteśmy zaproszeni na grilla za 4 godz. Czekam do 11 może wreszcie będzie ten pik eh. Temp bez zmian. Mam ochotę wszystko rzucić i wyjechać w Bieszczady 🥴🤣
Mam ochotę na to samo. Nic u mnie nie wskazuje na owulacje (śluz), gdy temperatura sięgnęła najnizszej wartości nie miałam testów jeszcze a teraz LH są biale wartość 0,5 0,7 . Dziś czuję jajnik, piersi, miednicę, plecy - ogólnie lekkie pobolewanie - nie mogę doczekać się 2.10 i wizyty u gina. Nawet z tym seksem słabo i jakoś tak mi czułki opadły, nie wiem nawet czy właściwie zaznaczyłam początek cyklu, taki ten @ mocno naciągany był pod @.

Załączniki

• Screenshot_20230917_112643_Flo.jpg
    Screenshot_20230917_112643_Flo.jpg
    101,7 KB · Wyświetleń: 31
Hej laski.
Widać na pierwszym zdjęciu ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

U mnie dziś 9dpo i biało. Poza bólem piersi wyjątkowo nie mam jeszcze żadnych innych objawów. Chciałam powtórzyć ten wymaz we wtorek, ale mam taki grafik, że nie dam rady i jednak w kolejnym cyklu z pewnością już się nie zmieścimy z tą drożnością, więc na spokojnie zrobię sobie po okresie. Dobrze, że już przynajmniej złość na całą tę sytuację mi przeszła. Miłej niedzieli dziewczyny. :)

Hej laski.
Widać! 🤞🍀

U mnie dziś 9dpo i biało. Poza bólem piersi wyjątkowo nie mam jeszcze żadnych innych objawów. Chciałam powtórzyć ten wymaz we wtorek, ale mam taki grafik, że nie dam rady i jednak w kolejnym cyklu z pewnością już się nie zmieścimy z tą drożnością, więc na spokojnie zrobię sobie po okresie. Dobrze, że już przynajmniej złość na całą tę sytuację mi przeszła. Miłej niedzieli dziewczyny. :)
Myśle ze dużo lezy w naszej glowie 🥰 złość odeszła, przyjdą dobre emocje. A życie to nie czekanie na wynik tylko wszystko to, co jest pomiędzy :*

Hej laski.
Coś przebija 😍🤞🤞🤞🤞🤞

reklama
Podczas okresu boli was ogólnie podbrzusze ,czy np 1 strona?Ja raczej miesiaczki mam bezbolesne ,a dziś napieprza prawa strona😟

Do góry