kate01
Fanka BB :)
@Mademoiselle_Nika można wpisać okres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może być jeszcze za wczesnie na testowanie. Daj znać jak wynik bety przyjdzie. Jeszcze nic straconego.No chyba jednak fałszywka się trafiła wczoraj
Dzisiaj to ja tam nic nie widzę, może jak się dobrze przypatrze to lekko coś, ale wczoraj kreska ewidentna była jednak.
Idę na ta krew to i tak zrobię betę, ale No chyba moje pierwsze takie duże rozczarowanie dzisiaj 9dpo
Kurczę no masakra z tymi testami, żeby aż tak oszukiwały taka wyraźna ta kreska była ehhh. W sumie 9dpo to jeszcze wcześnie, więc szansa jeszcze jest-nawet jeśli beta wyjdzie negatywna. Trzymam kciukiNo chyba jednak fałszywka się trafiła wczoraj
Dzisiaj to ja tam nic nie widzę, może jak się dobrze przypatrze to lekko coś, ale wczoraj kreska ewidentna była jednak.
Idę na ta krew to i tak zrobię betę, ale No chyba moje pierwsze takie duże rozczarowanie dzisiaj 9dpo
Haha biel 7-8dpo jak to możliwe nieMelduje czysta biel- znowu pro forma
7-8 dpo
I dobrze, że nie musiałaś długo czekać na okres Ja tak miałam parę razy gdy się nie starałam - robiłam test z duszą na ramieniu zawsze oczywiście negatywny a okres przychodził za chwilęOkres przyszedł Dokladnje w chwili otworzenia testu. Cieszę sie, że chciiaz za długo sie nje spóźnił.
U mnie dzisiaj 3dpo, rany koguta jak mam wytrzymać jeszcze tyle dni Zwłaszcza, że testy z promocji czekają w szafceKurczę no masakra z tymi testami, żeby aż tak oszukiwały taka wyraźna ta kreska była ehhh. W sumie 9dpo to jeszcze wcześnie, więc szansa jeszcze jest-nawet jeśli beta wyjdzie negatywna. Trzymam kciuki
Haha biel 7-8dpo jak to możliwe nie
I dobrze, że nie musiałaś długo czekać na okres Ja tak miałam parę razy gdy się nie starałam - robiłam test z duszą na ramieniu zawsze oczywiście negatywny a okres przychodził za chwilę
U mnie 4dpo Daj mi Boże cierpliwość