reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dzień dobry :)
Super wieści z rana ;-)
Maddlenka czekamy na więcej informacji, dochodźcie do siebie i wracajcie do nas ;-)
Kama to samo odpoczywajcie i wracajcie do domku :-)
Jak hurtowo to może wesolutka bo coś jej nie widać :p

reklama
Dzień dobry :)

Piękne wiadomości z samego rana :)

ciekawe która następna :)

Maddlenka zaszalałaś z szybkością :)

Magda a ty jak dzisiaj?? :)

My już po śniadanku i zaczynamy sie szykować powoli :) jeszcze M musi kartkę i zdrapki iść kupić zamiast kwiatów młodzi chcą :)

ahh.. zazdroszcze Wam tych maluszków przy sobie :)

UCiekam buziaki kochane :**

Cześć :)
Nie dam rady nadrobić - kilka dni bez internetu i wypadłam z obiegu. Może to i dobrze, bo widzę, że kolejne dzieciaczki się posypały, a u mnie cisza. Na wizycie usłyszałam to co ostatnio - szyjka zgładzona, główka bardzo nisko Teoretycznie wszystko wisi na włosku - tak to określiła lekarka. No i czekamy. Ja mam już dość tego czekania. Do terminu kilka dni, ale coś czuję, że skończy się tym czego chciałam uniknąć - wywołaniem.

Przepraszam, że tylko o sobie piszę :(

Same dobre wiadomosci z rana :)))))
Maddlenka zdradz sekret na taki szybki porod :-D

Odebralam wczoraj wyniki badan, musialam ze wzgledu na skoki cisnienia zrobic i wszystko idealnie :)

Witam się i ja :)
Ale wieści z samego rana :) pozytywnie :)

Maddlena, Kama super gratuluję :)

Ja w nocy coś spać nie mogłam, nie miałam jak sobie znaleźć pozycji do spania, wszystko mnie denerwowało, a to ceratka pod prześcieradłem się zwijała, a to M chrapał, a to mnie obejmował, ajj już chcę urodzić :)
Śniadanko zjedzone, Wikusia wypycha mi nóżki więc się obudziła i konsumuje :) a ja zaraz zbieram się za porządki, wczoraj miałam część ale nic nie zrobiłam oprócz prania.
Aaa knedle wyszły a robiłam z nektarynkami, nawet dobre :) a dziś już planów na obiad nie mam, więc może jakiś pomysł przy sprzątaniu przyjdzie :)

Ania dobrej zabawy życzę :)

Czekamy na kolejne dzieciaczki :)
Miłego dzionka :)

Maddlna chyba faktycznie jesteś najszybsza ;D:D super!

Kama Spory chłopak :D i tylko 3 szwy wow ;D

smoky zrób sobie okład z gorącej soli, powinno pomóc ;)

U nas nocko spokojna ;P pobudka co 2 godziny zmiana pampersa, cyc i spanie ;P Szkoda tylko, że moja mała nie lubi zmieniać pieluchy, krzyczy ze wszystkich sił. W ogóle nie lubi być goła...a po pobno dzieci lubią dupkę wietrzyć :p

witajcie :)

Ola, jak bedziesz rodzic to bedziesz wiedziala ze to te skurcze :)
Tak swoja droga to patrze w Twoim kierunku jesli chodzi o wywolywanie porodu - bo rodzimy w tym samym szpitalu i bardzo jestem ciekawa jak to wyglada. U mnie poki co lozysko idealne, zadnych zwapnien i ilosc wod prawidlowa, wiec czekamy :)

maddlenka, jaka akcja z zaskoczenia!!!! :D cudowne tempo :) haha dobrze ze nie urodzilas w domu :D

Kama i Ty rowniez rozpakowana - no nie do wiary :)

ania, hmmm zaraz wskakuje do wanny zrobic golenie dokladnie (juz mnie ten temat wnerwia) zaraz spacerek z Ola, potem jedziemy do znajomych za Krakow na ostatniego grilla :)
Baw sie dobrze na weselu :) i żeby się obyło bez powrotu na sygnale, a już jutro możecie jechac :)))))

no widze Dziewczyny ze patrzycie w moja strone :) Hmmm a u nas bez zmian :) Pojawil sie piekny suwaczek :) - Cudzie wychodz :p

reklama
Ja już po śniadanku,zaraz biorę się za porządki, potem obiadek no i na 16 do 20 wybieram się z córką do Tęczowej Krainy- to taka sala zabaw na przyjęcie królewskie z okazji rozpoczęcia roku szkolnego

Amaliee ja córkę urodziłam w 10 minut od odejścia wód, miałam lekki i szybki poród, ale mimo to stresuję się teraz znowu mimo, że to będzie drugi poród

alpine super, że wyniki bardzo dobre :-)

Marciątko ja przy pierwszym porodzie miałam skurcze a nie miałam bóli, i podłączyli mi kroplówkę wywołującą bóle i tak urodziła się Julia, teraz czuję, że będzie podobnie, z ktg wychodzi, że mam skurcze ale ja w ogóle bóli żadnych nie czuję, nie kładą mnie do szpitala ze wzg że jestem na miejscu więc zdążę dojechac w razie czego:-)

Do góry