reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Madlenka, tak czulam ze nie Ty jedna mnie wyprzedzisz :)
ja juz chyba tyle terminow zarezerwowalam ze jestem na czarnej liscie :D:D:D
Moze w poniedzialek Was wypisza.

animka, wolalabym do tego golenia nie miec brzucha ;) bo juz dostaje szalu, a jeszcze mam wrazenie ze niedokladnie :/

reklama
Ann, nie trzeba byc, bo jakby bylo cos niedokladnie, to polozna Cie zapyta czy wyrazasz zgode na podgolenie tu i tu w razie naciecia ;)
Przynajmniej u mnie tak bylo - a co ciekawe maz mnie golil haha :D
Ale w sumie nie nacinali a ja nie pamietam czy golili :)

podobno teraz nie golą i nawet nie pytają
gorzej jakbym teraz się ogoliła trafiła do szpitala i leżała tam tydzień -dwa
no masakra golić się pod prysznicem szpitalnym

przyszłam na chwilę odpoczać
i dzieciom dac zupkę

idę zaraz dalej działać (czyt. myc podłogi na kolanach po malowaniu)

U mnie nadal malo czasu na rozpisywanie sie na forum niestety :/ ale czytam :)

Madlena mam nadzieje ze Was szybko do domu wypuszcza :) no widzisz jednak to plamienie podbarwione i bieganie do ubikacji cos znaczylo :D

Ile czasu w Pl zostawiaja w szpitalu przy kolejnym dziecku? U nas to tylko 7 godz jak nie ma komplikacji. Z pierwszym synem bylam w szpitalu 3 dni dlatego ze nie chcial jesc a to bylo moje pierwsze dziecko ale z drugim to szybko poszlo bo urodzilam go o 4 rano a wyszlam o 15 :) teraz to w sumie mysle ze nie bedzie mi sie spieszylo do domu :D to bedzie moj jedyny czas tylko z malutka bo potem w domu juz bede musisla go dzielic miedzy 3 dzieci i meza :) wiec jak sobie w szpitalu posiedze tylko z nia to bedzie nawet fajnie a ze chlopcy maja babcie teraz to tym bardziej :)

Wesolutka teraz czekamy na Ciebie :)

Mi do terminu zostalo 10 dni :D

Wesolutka haha jakie wymagania :p ja ostani robiłam okrakiem przed lustrem i też sie ztresowałam, że nie dokładnie będzie a jak pojechałam rodzić to było mi wszystko jedno :p

Ann przynajmniej u mnie w szpitalu nie trzeba, wiadomo pewnie jak się pojedzie z 9 miesięcznymi "krzakami" to może być ciężko :p ale ja pojechałam tak z hmmm tygodniowym? Coś koło tego i nikt mi nie powiedział, że za duży busz mam :p

Jejku jakie ma zapotrzebowanie na biszkopty :p masakra, gorsze niż zachcianka w ciąży :p

Już w domku posprzątałam i obiad z córcią zjadłyśmy(dziś robiłyśmy schabowe z kartoflami i buraczkami). Mąż zje wieczorkiem bo z pracy wraca dopiero o 19:00, jak zawsze. Julcia lubi mi pomagac przy obiadkach, czyli przyprawiac, coś mieszac, a przy schabowych panierowac, to taka moja pomocnica:-)
Zaraz będziemy szykowac się na królewskie przyjęcie i po 20:00 wrócimy ;-)

hej:) ja dziś zabiegana a tu takie poruszenie!!!! i dwie rozpakowane - brawo :))

Maddlena czyli to był czop ten śluz zabarwiony, czyli się nie pomyliłam. Twój poród daje nadzieję, że może swój przeżyję :)
kama Tobie również gratulacje :)

Kusiak u nas dwie doby trzymają bo szczepionkę dziecku robią po upływie drugiej doby i wcześniej nie ma bata - nie wypuszczą.

Ja golenie odwlekam jak mogę, ale już chyba nie mam wyjścia, nie mam pojęcia jak się za to zabrać, ja muszę kremem do depilacji - inne środki nie wchodzą w grę, poobkładam się lusterkami z każdej strony, problem w tym, że ostatnio wydaje mi się, że ręce mam za krótkie ;/

no to czekamy na następne odważne :D
coś się Natalina nie odzywa, albo przegapiłam.

zaraz do mnie przyjeżdżają goście, koleżanka z Zielonej Góry przy okazji wizyty w Ikei w Poznaniu postanowiła obczaić jak mieszkam, także czeka mnie inspekcja. ech gardło boli ;///

reklama
Jak tam dziewczyny? Żadnych alarmów?:)

Ja się musiałam zebrać, bo teściowa dzwoniła, że grilla robią na działce, mieliśmy dojechać z moim jak wróci z pracy ok. 18, ale żebym sama nie siedziała tyle to ma zaraz po mnie szwagier przyjechać:) Średnio mi się chcę, bo coś brzuch zaczął mnie boleć, ale tam mi szybciej czas zleci;-)

U nas w szpitalu jeżeli dziecko się urodzi przed g. 13:00 to wypuszczają po 2 dniach, a jak po 13:00 to dopiero po trzech, dlatego liczę, że jak już pójdę rodzić to się do 13 uwinę:-D

Do góry