reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Maddlena, Kama mam nadzieję że rozpoczelyscie serię i się trochę posypiemy teraz :)

Maddlena zazdroszczę szybkości!

A tak w ogóle to dzień dobry :)

reklama
Nie dawno wstałam, weszłam na forum, a tu patrzę już 2 rozpakowane, nawet się nie spodziewałam :-) No i w końcu dziewczyny zaczęłyście, znów coś się dzieje

wesolutka Ty też dziś dołącz do dziewczyn :-)

super, mamy 2 nowe maluszki. Gratulacje dla Maddleny i Kamy :-) ja dzis wizytuję, ciekawe ile ta moja kluska waży... i przypałętało mi się zapalenie zatok, ehhh już nie pamiętam takiego dnia kiedy nic mnie nie bolało :-/

Maddlena gratuluję expresu:-D
Kama wkońcu się doczekałaś,również gratuluję

a ja jeszcze w dwupaku

to która dziś?
ja bardzo chętnie po weekendzie
a najbardziej pasuje mi data 10 wrzesień :-D

Smoky powodzenia na wizycie, moze sie u Ciebie cos ruszy po badaniu:) zdrowiej:tak:

Chyba nie ma chetnych na weekend, albo juz rodza i nie maja jak napisac:D

reklama
sawi dla mnie to fajna taka data 09.09.2014 ;-)i mogę tego dnia rodzic.. albo najlepiej aby urodziło się w piątek, bo ja, mąż i Julcia jesteśmy rodzeni w piątek, to i Kacperek mógłby w piątek, czyli byłoby to 12 września :-) (tak jak wychodzi z usg)

smokyeyes kciuki za wizytę

Ja to lubię słuchac tej piosenki... Ja Jestem - Arka Noego - YouTube zawsze jak ją słucham to maluszek się rusza, też mu się podoba :-)

Do góry