reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
alez mi niedobrze bleee nie przypuszczalam ze to kiedys napisze ale pol szklanki pepsi uratowalo mnie przed rzygulcami...

maz mowi ze dzien przed porodem Oli tez sie tak czulam, ja nie pamietam :confused2:

Wesolutka to może kolejny objaw i niebawem Ty urodzisz :)

Swoją drogą dziś przed śniadaniem jakiś kaszel mnie złapał i od razu na wymioty, ale uspokoiło się a ciągło mnie okrutnie. Do tego dzień w dzień w wc po kilka razy w ciągu dnia biegunka męczy. Wizyta we wtorek może teraz coś się dowiem czy coś się otwiera.

Wesolutka no widzisz mężowie bardziej pamiętają i zwracają uwagę więc może i Twoj teraz sie nie myli :) kciuki zatem && :*

A ja jak coś to na porodowkę też gotowa :) wygolona na bumm cyk cyk :)

Niuńka właśnie poszła na drzemkę więc troszkę ogarniemy i można chwilke odpocząć :)

nie szalejcie za dużo bo nie będę na bierząco do wieczora :)

buziaki miłego dnia :*

Franek smacznie sobie śpi. Popił trochę z cyca chwilę po urodzeniu i do tej pory śpi.

Ja tez się chwilę zdrzemnęłam, w końcu od 2-giej nie śpię.
Zdążyliśmy zawieść Antosia do dziadków.
Najlepiej obudził się,jak mąż wynosił moją torbę i się pyta: Gdzie jedziemy? A ja mówię: Mama musi jechać do szpitala.A Antoś na to podekscytowany: Franek się urodzi?
Ubrał się bez problemu,zabrał swoje misie i pojechaliśmy. Szwagierka z teściową w szoku,że ja jadę rodzić a się jeszcze z nimi śmiałam.

Swoją drogą nigdy bym nie pomyślała,że tak szybko urodzę. Życzę każdej z was tak szybkiej akcji.

Bidulek mój ma tylko zaropiałe oczka. A tak poza tym jest cudny. Niestety nie dodam fotki,bo nie chce mi się wgrać.

No to która następna? Wesolutka wybacz, ze wepchnęłam Ci się w kolejkę ;-)

maddlena no i my sobie takiego porodu życzymy hehe, a jak się ty czujesz?

kara za mną też chodzi pizza, mniam, muszę przed rozwiązaniem jeszcze upiec ;)

ania baw się dobrze ;)

maddlena ciekawa jestem jak Ty dałas rade z bólami przy 8cm rozwarciu na spokojnie jeszcze dziecko zawozić.....ja przy 8cm rozwarcia skurcz za skurczem i już parte czułam

dopijam kawusie (cisnienie mi bardzo spadło i musze się napić delikatnej) i idę myć na górze podłogę.....
ale zmęczona coś jestem

Dziewczynki golcie się golcie :p ja na szczęście ogoliłam się kilka dni szybciej a i tak jak mi polali czymś na odkażenie to skurcze przy tym to był pikuś :p nie wyobrażam sobie być świeżo po depilacji ;P

reklama
Do góry