reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Dzień dobry :)
Super wieści z rana ;-)
Maddlenka czekamy na więcej informacji, dochodźcie do siebie i wracajcie do nas ;-)
Kama to samo odpoczywajcie i wracajcie do domku :-)
Jak hurtowo to może wesolutka bo coś jej nie widać :p

reklama
Dzień dobry :)

Piękne wiadomości z samego rana :)

ciekawe która następna :)

Maddlenka zaszalałaś z szybkością :)

Magda a ty jak dzisiaj?? :)

My już po śniadanku i zaczynamy sie szykować powoli :) jeszcze M musi kartkę i zdrapki iść kupić zamiast kwiatów młodzi chcą :)

ahh.. zazdroszcze Wam tych maluszków przy sobie :)

UCiekam buziaki kochane :**

Cześć :)
Nie dam rady nadrobić - kilka dni bez internetu i wypadłam z obiegu. Może to i dobrze, bo widzę, że kolejne dzieciaczki się posypały, a u mnie cisza. Na wizycie usłyszałam to co ostatnio - szyjka zgładzona, główka bardzo nisko Teoretycznie wszystko wisi na włosku - tak to określiła lekarka. No i czekamy. Ja mam już dość tego czekania. Do terminu kilka dni, ale coś czuję, że skończy się tym czego chciałam uniknąć - wywołaniem.

Przepraszam, że tylko o sobie piszę :(

Same dobre wiadomosci z rana :)))))
Maddlenka zdradz sekret na taki szybki porod :-D

Odebralam wczoraj wyniki badan, musialam ze wzgledu na skoki cisnienia zrobic i wszystko idealnie :)

Witam się i ja :)
Ale wieści z samego rana :) pozytywnie :)

Maddlena, Kama super gratuluję :)

Ja w nocy coś spać nie mogłam, nie miałam jak sobie znaleźć pozycji do spania, wszystko mnie denerwowało, a to ceratka pod prześcieradłem się zwijała, a to M chrapał, a to mnie obejmował, ajj już chcę urodzić :)
Śniadanko zjedzone, Wikusia wypycha mi nóżki więc się obudziła i konsumuje :) a ja zaraz zbieram się za porządki, wczoraj miałam część ale nic nie zrobiłam oprócz prania.
Aaa knedle wyszły a robiłam z nektarynkami, nawet dobre :) a dziś już planów na obiad nie mam, więc może jakiś pomysł przy sprzątaniu przyjdzie :)

Ania dobrej zabawy życzę :)

Czekamy na kolejne dzieciaczki :)
Miłego dzionka :)

Maddlna chyba faktycznie jesteś najszybsza ;D:D super!

Kama Spory chłopak :D i tylko 3 szwy wow ;D

smoky zrób sobie okład z gorącej soli, powinno pomóc ;)

U nas nocko spokojna ;P pobudka co 2 godziny zmiana pampersa, cyc i spanie ;P Szkoda tylko, że moja mała nie lubi zmieniać pieluchy, krzyczy ze wszystkich sił. W ogóle nie lubi być goła...a po pobno dzieci lubią dupkę wietrzyć :p

witajcie :)

Ola, jak bedziesz rodzic to bedziesz wiedziala ze to te skurcze :)
Tak swoja droga to patrze w Twoim kierunku jesli chodzi o wywolywanie porodu - bo rodzimy w tym samym szpitalu i bardzo jestem ciekawa jak to wyglada. U mnie poki co lozysko idealne, zadnych zwapnien i ilosc wod prawidlowa, wiec czekamy :)

maddlenka, jaka akcja z zaskoczenia!!!! :D cudowne tempo :) haha dobrze ze nie urodzilas w domu :D

Kama i Ty rowniez rozpakowana - no nie do wiary :)

ania, hmmm zaraz wskakuje do wanny zrobic golenie dokladnie (juz mnie ten temat wnerwia) zaraz spacerek z Ola, potem jedziemy do znajomych za Krakow na ostatniego grilla :)
Baw sie dobrze na weselu :) i żeby się obyło bez powrotu na sygnale, a już jutro możecie jechac :)))))

no widze Dziewczyny ze patrzycie w moja strone :) Hmmm a u nas bez zmian :) Pojawil sie piekny suwaczek :) - Cudzie wychodz :p

reklama
Ja już po śniadanku,zaraz biorę się za porządki, potem obiadek no i na 16 do 20 wybieram się z córką do Tęczowej Krainy- to taka sala zabaw na przyjęcie królewskie z okazji rozpoczęcia roku szkolnego

Amaliee ja córkę urodziłam w 10 minut od odejścia wód, miałam lekki i szybki poród, ale mimo to stresuję się teraz znowu mimo, że to będzie drugi poród

alpine super, że wyniki bardzo dobre :-)

Marciątko ja przy pierwszym porodzie miałam skurcze a nie miałam bóli, i podłączyli mi kroplówkę wywołującą bóle i tak urodziła się Julia, teraz czuję, że będzie podobnie, z ktg wychodzi, że mam skurcze ale ja w ogóle bóli żadnych nie czuję, nie kładą mnie do szpitala ze wzg że jestem na miejscu więc zdążę dojechac w razie czego:-)

Do góry