reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się ;)

No to i ja tu zostawię po sobie ślad ;)
Mam ma imię Agnieszka, w marcu skończę 29 lat. Mężatka od 2,5 roku. Męża poznałam 12 lat temu i od wtedy jesteśmy razem. Od 10 lat mieszkam w Białymstoku, a od 2 lat w końcu w swoim mieszkanku :) Brak nam jedynie dzieci.. więc czekamy z upragnieniem na naszą pociechę. [emoji173] Termin z ostatniego usg 12.08.
Z zawodu i zamiłowania jestem nauczycielem, ale musiałam zostawić swoich urwisów (druga klasa podstawówki) i iść na L4.
Oby bezpiecznie dobrnąć do końca! :) Pozdrawiam

f2w3rjjga2xukn5b.png

reklama
Ja tez do tek pory nic tu o sobie nie napisałam. Czas to zmienić.
Cześć dziewczyny :)
Jestem Ala, 27 lat stuknie w grudniu. Mieszkam na podkarpaciu.
Będę mamą po raz drugi, ale za to dzieci będą mieć małą różnicę wieku między sobą (17 miesięcy).
Uwielbiam gotować i jeść, co odbija się na mej figurze.
To tyle w skrócie ^^
Skąd dokładnie ja też z Podkarpacia wkoncu ktoś z moich okolic :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

To nie tak daleko :)
Zawsze można zrobić jakieś spotkanie i spotkać sie gdzieś w połowie drogi, np. Tarnobrzeg ;)
A to Twoja pierwsza ciąża?

Witam dziewczyny. Od jakiegoś czasu was podczytuję, ale dopiero teraz się odważyłam dołączyć.Nazywam się Donata w tym roku 35 lat,to moja trzecia ciąża, termin 30.08

I teraz tutaj jeszcze dotarłam :)
Dominika, 23 lata, druga ciąża, termin 16.08 i mieszkam obecnie w Mińsku Mazowieckim.
@dzasta.o moje dawne okolice :) ja z Rudnika.

reklama
Cześć
Witam się z wami serdecznie w ten upalny dzień...czekamy na rozwiązanie, termin miał być na 25 sierpnia, ale chyba nie da rady. Od dwóch tygodni biorę tabletki na podtrzymanie, ale brzucho coraz niżej a dzieciątko coraz bliżej. Trzymajcie się w te upalne dni przyszłe mamy!

PS. a 1,5 roczna córcia też nieźle dokazuje, więc łatwo nie jest :)

reklama
Do góry