reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się ;)

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie
Od jakiegoś czasu podczytuję was i wreszcie dziś postanowiłam do was dołączyć ☺
Mam na imię Ewelina skończyłam 33 lata,mam dwóch synów (12 latka i 5,5 latka)
Jestem z województwa pomorskiego, o trzecie maleństwo staraliśmy się 4 cykle
Jestem w 9 tygodniu ciąży :D

Hej!
Dołączam do Was :) Ania 25 lat z małopolski.
3jgxyx8d43sdbzp0.png

Oooa ja się jeszcze nie przedstawilam! Mam na imię Martyna, mam (jeszcze:p) 25 lat a to moja 3 ciąża, mam juz dwóch upragnionych synkow teraz czas na córę! Mieszkam w woj. Śląskim ;) takze tego, czesc wszystkim tutaj ;)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewelina. Mieszkam w woj. Lubuski. Mam 33 lata i dwie córki w wieku 11 lat i 7. Niedawno wybudowaliśmy upragniony dom i teraz czekamy na naszą 3 pocieche

reklama
Ja tez do tek pory nic tu o sobie nie napisałam. Czas to zmienić.
Cześć dziewczyny :)
Jestem Ala, 27 lat stuknie w grudniu. Mieszkam na podkarpaciu.
Będę mamą po raz drugi, ale za to dzieci będą mieć małą różnicę wieku między sobą (17 miesięcy).
Uwielbiam gotować i jeść, co odbija się na mej figurze.
To tyle w skrócie ^^

Do góry