reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Hej ;) no jakos tu pustki ostatnio... Ja wrocilam do pracy i teraz ciezko zeby dziennie zagladac.. Maly marudny bo 7 my zabek wychodzi, kaszki daje rozne, zazwyczaj na kolacje, robie tez budyn sama.. No i mysze sie pochwalic :) maly przekonal sie do mm wiec jeden raz dziennie o 23 pije mm ... A tak to dalej kp i nic sie nie zmienilo.. Tzn nie spi mi na tym dluzej wiec dalej pobudki w nocy ;)

reklama
Ja nie zaglądałam, bo w rozjazdach urlopowych byłam.
Co do kaszek, to się wkurzylam. Spróbowałam ostatnio kaszke, która daje córce i ta strasznie słodka była. Patrzę na skład, a tam cukier. Kogoś chyba podążał i to zdrowo. Nie dość, że te wszystkie danonki-sranonki dużo cukru mają to kaszki też. I jak dzieci mają nie mieć próchnicy i nadwagi. Oj. Muszę uważniej czytać skład tego, co daje dziecku.

Wawka, no masakra z tymi kaszkami jest. Tylko przez internet da się kupić kaszke co ma tylko kaszke w składzie. W sklepie tylko kleik kukurydziany i ryżowy, reszta nieakceptowalna :-(.

Są kaszki z bobovity bez cukru. Trzeba zwracać uwagę czy jest taka inf na opakowaniu no i w składzie. Nawet są kaszki bobovity pełnoziarniste bez cukru.

Moja Zofia zajada sie zdrowym brzuszkiem ze sliwka. Robie jej tez kleiki i dodaje owoce. Kupilam raz kaszke malinowa (z cukrem) ale za nic nie chciala jej zjesc. Madre dziecko ;-)

Bardzo mądra dziewczynka :-D
Jest też taka firma nomina i kaszki nomina ale to już przez internet. To są same zboża. Bardzo fajne a tańsze niż np Holle. Tylko nie są biorę tak jak Holle

To muszę poszukać tych nieslodzonych z bobovity. Tylko ja szukałam bez mleka, może stąd mój pogląd. Ja z netu kupuję baby Sun.

reklama
Cześć Dziewczyny! Dawno mnie nie było, ale podczytywalam :)
Nie mam czasu na nic :/ Smyki są tak absorbujące. Olek jest na etapie raczkowania ( mniej więcej od dwóch tygodni zasowa jak mały Pershing :D) klęka na kolanach, opierając się łapkami o drzwi, ale nie siada sam ( na pupie, tak z pozycji leżącej). Czy nie powinnam się martwić? Skończony 9 msc. Pozostała trójka siadała mniej więcej 6-7 mscy. Co u Was i Waszych Pociech? :)

Do góry