reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Bojąca faktycznie migusiem poszło :)

Anusia tak bardzo chcesz największego dzidziusia?:) żartuję :p

Wesolutka ja też co chwile do kibelka na siku i chyba ze 3 razy z dwójeczką na kibelku byłam... ale dzisiaj raczej nic z tego nie będzie :) nie mam siły :)
Za to trzymam kciuki za Was :)

animka dokładnie tak jak maddlenka pisze załóż spudnice i wsio :) ale myślę że do soboty już będziesz w formie.. chyba że aż tak cie nacieli albo rozerwało Cie mocno no to troszkę dłużej to potrwa ...

Maddlen szoruj dywan teraz już możesz :) haha tylko tak co jutro jeszcze okna dasz radę umyc :p

Kama ja też chyba z olejkiem bym poczekała... już wole iśc do szpitala na wywołanie oxy ale pod opieką lekarza ...

U nas plany sie zmieniły.. auto się posypało i M jedzie po pracy po części i do garażu naprawiac.. jednak co jak co ale auto potrzebne nam jest ale sprawne :)

reklama
Z tymi autami wiecznie problem. To w naszym znowu coś nie tak chodzi że nawet ja, kobieta zwróciłam uwagę, że coś się dzieje.

A za tymi oknami, to chyba zaraz powalczę. Zapomniałam, że jutro do fryzjera się umówiłam.

Fajne zdjęcie. My mamy takie filmik, na którym Franek pokazuje język na nas.

Maddlena dzięki za pomysł :D będę musiała tak zrobić ;P mi założyli rozpuszczalne szwy...ale teraz tak się zastanawiam czy boli mnie rana czy wielki siniaka na tyłku :p bo ja myślałam, że siniaka mam na szwie a dzisiaj mnie mój S oświecił, że to dwie różne sprawy :p

Ania oby szybko poszło z autem ;P bo faktycznie moment sobie wybrało dość kiepski :p

Jutro mamy wizytę położnej, ciekawe jak to wyjdzie ;P normalnie aż stras mam xD

Maddlen U nas posypał się drążek kierowniczy i gałka.. też juz ja to czułam że klupie i straszny luz na kierownicy się zrobił bo wczoraj w tym sosnowcu dużo dziur było nie do ominięcia i M mówi że jak jechał do pracy to już sam sie bał że odleci mu wszystko... dlatego też nie można zwlekac bo jeszcze jakiś wypadek by był.. a tego nie chcemy...
Ale nie ma co mówic jak nie urok to sraczka...

hehe fajny ten kciuk :)

animka nie stresuj się położną :) napewno wszystko jest ok :)
hehe może faktycznie siniak bardziej boli :p

Maddlene zrobił mi się podczas porodu. Dokładnie nie wiem, w którym momencie. Ale jak już wiecie mała była duża a ja to kurdupel - musieli mi pomóc ją wypchnąć bo inaczej by się udusiła i myślę, że gdzieś od wysiłku czy coś...mnie oglądało chyba ze 4 lekarzy czy oby na pewno dam rade.

A to moje małe duże szczęście :) bo jeszcze się z eciociami nie widziała :p

153lern.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Plamienie ustało, mam lekkie skurcze co jakiś czas. ale dzisiaj stres bo mały w nocy mało sie ruszał rano po śniadaniu w ogóle i pojechałam na ktg na szczęście wszystko ok, koleżanki każą już mi jechać do szpitala pow ze mam plamienie i mi wywołaja ale ja wątpię zeby tak bez czynności porodowej przyjmowali. Czekam do jutra i najwyżej jutro wypije ta rycyne już zakupilam. I tu nie chodzi o to ze jestem niecierpliwa ja po prostu martwię sie o dotlenienie dziecka.

Kama wydaje mi sie ze lekarz stwierdza czy jest ok czy nie ... Ale każda z nas jest dorosła ;>

Animka przesłodka jest ;)))

Ja juz mam zrobiona dopieszczona kuchnie i skorygowana szafę ;) bardzo sie cieszę ;) i co Najwwzniejsze zrobili mi jeszcze jedna polke w kuchni i bede miała miejsce na butelki bez głowienia sie ;)
Zrobiłam sobie pranie sprzatbelam kuchnie odkurzylam, robię wlasnie szałot (sałatkę warzywna) moze zrobie jeszcze jakieś ciasto dzis ;)
Ale na siedząco bo tylko hak stoję to mi słabo ...
A u mnie w mieście jaja z tym ktg, bo w szpitalu w ktorym rodzę to robią ktg dziewczynom na oddziale ale pracowni nie ma tak o, próbowałam załatwić sobie z medicover ale dodzwoniła mi polozna ze maja zepsuty sprzęt ... I zaproponowała szpital w moim mieście ale ze tylko przez wejście przez IP w sensie musiałabym bym sie zglosic ze cos mi dolega a wtedy boje sie ze mnie zostawia ...

Do góry