reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

ania skadze znowu :p jednak patrzac jakie kruszynki do tej pory sie rodzily,to mam niestety spore szanse :-/

fajny kciukas :-D

animka mala przeslodka :-) a ile miala,bo chyba przegapilam :-(

emka u nas salatka warzywna to kaczy żer :-D ale Ty dzis poszalalas,fajmie,ze juz skonczona kuvhnia.. bosz tylko ja mam takiego lenia????

Ostatnia edycja:
reklama
No to okna umyte...
Ania// u nas stukają końcówki na wtryskach (?). Nie wiadomo,czy trzeba wymienić 1 czy wszystkie 4. A jedna to koszt 150-200 zł. Wiec masakra...

Animka mi też pomagali wypchnąć Antka. Też mi lekarz nacisnął na brzuch przy skurczu i glowa wyszła, a potem lekko poparłam i wyszła reszta.

Justi no ciekawe,jak to Kossakowski przezyje;-)

Emka dobrze,że zrobili jest chciałaś i jesteś zadowolona.

Wesolutka i jak tam? Rusza Cię coś zgodnie z przepowiednią szwagierki?

Animka jeszcze zapomniałam dodać,że maleńka jest śliczna!.!!

Ostatnia edycja:
Witamy się ;)
My dziś po pierwszym spacerku ;) Anastazja zadowolona bardzo, tatus jeszcze bardziej a mnie boli kręgosłup :) ale fajnie bylo :)

Kochane wrześnioweczki która następna będzie rodzic?:)))

Chciałabym nadrobic ale tyle produkujecie że nie wiem czy dam rade, więc prosze o wybaczenie :)

anusia mała miała 3770g i 57cm a ja mam 160cm i dlatego obawiali się, że sobie nie poradzę ;P

maddlena a pytali się Ciebie? Bo mnie się zapytali czy mogą mi pomóc :szok: w ogóle jestem bardzo zadowolona z opieki a tak nie chciałam rodzić w tym szpitalu :p

animka malutka jest prześliczna :)

Maddlen no to kiepsko.. u nas na szczęście wyjdzie ok 150 zł.. a po wypłacie łożysko bo coś tam szeszczy... no ale na koniec miesiąca takich niespodzianek nie lubie...

Anusia no ja też mam lenia.. dziś oprocz zrobienia prania i obiadu nie ruszyłam palcem... :p
ja jednak trzymmam kciuki za normalną wagę maluszka :)

Wesolutka no właśnie bierze cię coś??? dawaj nam znac :D

Mi pomagali wypchnąc łożysko... ale to mnie aakurat bolało...:( cały porod tak nie bolał jak to... ale trzeba :)

Animka nie pytali. Małemu spadało tętno,zawołali drugiego lekarza,męża wyprosili, no i zadziałali. Ja akurat jestem zadowolona,że tak zrobili,bo mi pomogli.

Ania a ja łożysko urodziłam raz dwa. I wcale mnie to nie bolało.

Dziewczyny procz jakis pojedynczych skurczy, ktore mam od chyba 3 tygodni nic sie nie dzieje :D:D
A jeszcze moze mam cisnienie 200, jak odbieram setny telefon czy rodze :)

reklama
ania dzieki :-) kciuki xawsze sie przydadza.

animka,to pokazna Twoja ksiezniczka :-) i jaka dluha! moja miala 3836,ale krotka,bo 51cm-taka klusunia ::p

wesolutka jeszcze Ci te telefony porod aywolaja,jak Vie tak dalej beda wkurzac :-D
czekam na meza jak na zbawienie..

Do góry