reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Bojąca faktycznie migusiem poszło :)

Anusia tak bardzo chcesz największego dzidziusia?:) żartuję :p

Wesolutka ja też co chwile do kibelka na siku i chyba ze 3 razy z dwójeczką na kibelku byłam... ale dzisiaj raczej nic z tego nie będzie :) nie mam siły :)
Za to trzymam kciuki za Was :)

animka dokładnie tak jak maddlenka pisze załóż spudnice i wsio :) ale myślę że do soboty już będziesz w formie.. chyba że aż tak cie nacieli albo rozerwało Cie mocno no to troszkę dłużej to potrwa ...

Maddlen szoruj dywan teraz już możesz :) haha tylko tak co jutro jeszcze okna dasz radę umyc :p

Kama ja też chyba z olejkiem bym poczekała... już wole iśc do szpitala na wywołanie oxy ale pod opieką lekarza ...

U nas plany sie zmieniły.. auto się posypało i M jedzie po pracy po części i do garażu naprawiac.. jednak co jak co ale auto potrzebne nam jest ale sprawne :)

reklama
Z tymi autami wiecznie problem. To w naszym znowu coś nie tak chodzi że nawet ja, kobieta zwróciłam uwagę, że coś się dzieje.

A za tymi oknami, to chyba zaraz powalczę. Zapomniałam, że jutro do fryzjera się umówiłam.

Fajne zdjęcie. My mamy takie filmik, na którym Franek pokazuje język na nas.

Maddlena dzięki za pomysł :D będę musiała tak zrobić ;P mi założyli rozpuszczalne szwy...ale teraz tak się zastanawiam czy boli mnie rana czy wielki siniaka na tyłku :p bo ja myślałam, że siniaka mam na szwie a dzisiaj mnie mój S oświecił, że to dwie różne sprawy :p

Ania oby szybko poszło z autem ;P bo faktycznie moment sobie wybrało dość kiepski :p

Jutro mamy wizytę położnej, ciekawe jak to wyjdzie ;P normalnie aż stras mam xD

Maddlen U nas posypał się drążek kierowniczy i gałka.. też juz ja to czułam że klupie i straszny luz na kierownicy się zrobił bo wczoraj w tym sosnowcu dużo dziur było nie do ominięcia i M mówi że jak jechał do pracy to już sam sie bał że odleci mu wszystko... dlatego też nie można zwlekac bo jeszcze jakiś wypadek by był.. a tego nie chcemy...
Ale nie ma co mówic jak nie urok to sraczka...

hehe fajny ten kciuk :)

animka nie stresuj się położną :) napewno wszystko jest ok :)
hehe może faktycznie siniak bardziej boli :p

Maddlene zrobił mi się podczas porodu. Dokładnie nie wiem, w którym momencie. Ale jak już wiecie mała była duża a ja to kurdupel - musieli mi pomóc ją wypchnąć bo inaczej by się udusiła i myślę, że gdzieś od wysiłku czy coś...mnie oglądało chyba ze 4 lekarzy czy oby na pewno dam rade.

A to moje małe duże szczęście :) bo jeszcze się z eciociami nie widziała :p

153lern.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Plamienie ustało, mam lekkie skurcze co jakiś czas. ale dzisiaj stres bo mały w nocy mało sie ruszał rano po śniadaniu w ogóle i pojechałam na ktg na szczęście wszystko ok, koleżanki każą już mi jechać do szpitala pow ze mam plamienie i mi wywołaja ale ja wątpię zeby tak bez czynności porodowej przyjmowali. Czekam do jutra i najwyżej jutro wypije ta rycyne już zakupilam. I tu nie chodzi o to ze jestem niecierpliwa ja po prostu martwię sie o dotlenienie dziecka.

Kama wydaje mi sie ze lekarz stwierdza czy jest ok czy nie ... Ale każda z nas jest dorosła ;>

Animka przesłodka jest ;)))

Ja juz mam zrobiona dopieszczona kuchnie i skorygowana szafę ;) bardzo sie cieszę ;) i co Najwwzniejsze zrobili mi jeszcze jedna polke w kuchni i bede miała miejsce na butelki bez głowienia sie ;)
Zrobiłam sobie pranie sprzatbelam kuchnie odkurzylam, robię wlasnie szałot (sałatkę warzywna) moze zrobie jeszcze jakieś ciasto dzis ;)
Ale na siedząco bo tylko hak stoję to mi słabo ...
A u mnie w mieście jaja z tym ktg, bo w szpitalu w ktorym rodzę to robią ktg dziewczynom na oddziale ale pracowni nie ma tak o, próbowałam załatwić sobie z medicover ale dodzwoniła mi polozna ze maja zepsuty sprzęt ... I zaproponowała szpital w moim mieście ale ze tylko przez wejście przez IP w sensie musiałabym bym sie zglosic ze cos mi dolega a wtedy boje sie ze mnie zostawia ...

Do góry