ritta gratuluję synusia :-) a powiedz miałaś jakieś przeczucia?
candy bez lekarza się chyba nie obejdzie :-( ropniak na migdałku, to juz raczej pod antybiotyk podchodzi. Zdrówka życzę!
ania niech Twoja lala tez szybko zdrowieje! najgorsze, jak maluszki chorują :-( a długo trzeba czekać na potwierdzenie, czy to ospa?
a_nka ja zauważyłam,że Twój Dominik z moją lalą to prawie rówieśnicy :-) chyba dosłownie parę dni różnicy? moja niunia z 07 lutego, a jak Twój synuś?
Co do listy, to ja bym chyba jednak część pousuwała. Ja rozumiem,żę ktoś może mieć dłuższą przerwę, ale na liście są dziewczyny, które zameldowały się na początku jako wrześniowe mamy i od tamtej pory cisza. Więc, ja bym jednak była za ''uporządkowaniem''. Dane można gdzieś ewentualnie zapisać i gdyby faktycznie któraś z dziewczyn się odnalazła, wtedy można będzie ją wrzucić znów.
mamy czekać do 3 dni czy się rozwinie.. i obserwować jak coś bedzie się podejrzanego działo to przychodzić od razu.. teraz niunia śpi a ja zupkę robię marchwiankę z ryżem bo dietkę trzeba wprowadzić bo żołądek odmawia..
Ritta ja jestem zdania jak anusia bo naprawde niektore to ani jednego posta nie napisały.. a jak znowu się odezwą to można wpisać spowrotem prawda?? a przynajmniej bedzie ład i porządek
candy ja też bym do lekarza poszła bo ropa to już nie przelewki.. zdrówka :*
Emka jak mnie denerwują lekarze tacy.. nic nie robią a człowiek się stresuje samym szpitalem i tym co się tam dzieje... cierpliwości :*