reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

A ja polecam Przed Nami Małżeństwo - o wiele lepsze niż tradycyjne nauki przed ślubem :)

W nocy się mi śniły badania prenatalne... aaaaa! chcę być po :)

reklama
Anka nie to zę nie życze parki (bo trzymam kciuki oby tak było) ale troszke wczesnie było na potwierdzenie płci,ja uwierze dopiero po 18 tyg....wiec kochana wszystko możliwe ze są córeczki bo juz teraz widac lepiej:-D

co do swędzenai ciała to też przy gestozie (zatruciu ciążowym) takie są objawy,miałam w ciąży Emilkowej

wrócliłyśmy od lekarza na 90% ospa.. ale jeszcze trzeba poczekać żeby rozwineło się bardziej bo niby pare chrostek wygląda na ospe a pare na jakąś infekcje od żołądka.. więc czekamy..
przepisała krople na żołądek do małej bo całą reszte lekow już mamy w domu :) patrzała jak na kosmitę i zapytała czy napadłam na aptekę.. haha
chrostki odkażać octaniseptem i smarować maścią..

mam nadzieję że małej szybko przejdzie :)

Ritta gratuluję Synka :) ale dużo chłopczyków już mamy :)
kurcze ciekawe co mi się w brzuszku chowa :)

Dziewczyny wyślijcie mi info na priv z płcią, jeśli już znacie i ewentualnie z danymi tych których jeszcze nie ma to postaram się w między czasie uzupełnić naszą listę.
I pytanie co z osobami które w ogóle się nie udzielają ? Usunąć ?

Nie usuwać - czasem ktoś może po prostu mieć dłuższą przerwę, a później wrócić :)

Ja też uważam że nie należy usuwać osób, które kojarzymy/zamy ale się nie odzywają np Kasica czy Ayni ( nota bene nie wiem dlaczego zniknęła) ale są osoby które poza tym, że napisały mi priva i są na liście chyba tu żadnego posta nie napisały. I co z takimi ?

reklama
ritta gratuluję synusia :-) a powiedz miałaś jakieś przeczucia?

candy bez lekarza się chyba nie obejdzie :-( ropniak na migdałku, to juz raczej pod antybiotyk podchodzi. Zdrówka życzę!

ania niech Twoja lala tez szybko zdrowieje! najgorsze, jak maluszki chorują :-( a długo trzeba czekać na potwierdzenie, czy to ospa?

a_nka ja zauważyłam,że Twój Dominik z moją lalą to prawie rówieśnicy :-) chyba dosłownie parę dni różnicy? moja niunia z 07 lutego, a jak Twój synuś?

Co do listy, to ja bym chyba jednak część pousuwała. Ja rozumiem,żę ktoś może mieć dłuższą przerwę, ale na liście są dziewczyny, które zameldowały się na początku jako wrześniowe mamy i od tamtej pory cisza. Więc, ja bym jednak była za ''uporządkowaniem''. Dane można gdzieś ewentualnie zapisać i gdyby faktycznie któraś z dziewczyn się odnalazła, wtedy można będzie ją wrzucić znów.

Do góry