reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Candy jest takie indywidualne spotkanie z doradcą i zadaje pewnie pytania z "wykładów". Ja się tam nie przejmuje bo nie ma czym, zaraz sobie poczytam ten poradnik, mój M nastawiony na polemike z doradcą aż się boję co to będzie ;-) hehe
A w sobotę ostatnie spotkanie w kościele i finito :)

reklama
Nas ten doradca odpytywał z mierzenia temperatury itp. i mąż rysował wykres hehe i trzeba było kiwać głową, że to super metoda anty i w ogóle ah i eh, wtedy szybko wyszliśmy. Ci co wdawali się w dyskusję i wyrażali swoje sprzeciwy siedzieli po 2 godziny a jedni musieli przyjść jeszcze raz. Więc my się sprytem wykazaliśmy i mieliśmy z głowy.

Candy tak, takie rzeczy to tylko przy kościelnym:tak:

U nas było spotkanie indywidualne z doradcą, ale o nic nas nie wypytywał, ani nie egzaminował, na szczęście:-D

candy to nie są egzaminy, ale nauki, parę godzin i głównie chodzi im o naturalne sposoby zapobiegania ciąży itp. Do przeżycia, jeśli ktoś chce kościelny.

Candy raczej tak, pytanie głównie są o metody planowania rodziny, zapobieganie nieplanowanym ciążom itp. czyli to co on gadał na wykładach, może przysięgę małżeńską.

reklama
Od jutra mowię ze wszystko dobrze i bede chciała do domku tam przynajmniej bede mogła spać wygodnie i do tej do której bede chciała i w ogóle wiec taki plan szyderczy;)))
No i majątku nie stracę na filmy czy programy hehe ;) a tu niestety jeszcze gniazdko mam daleko wiec i tel co chwila daleko wiec audiobooki tylko przez chwile heh ;) ale marudzę ;) sorry! ;)

Dzis mój przywiezie mi detektor i se sama posłucham tetna a nie bede sie prosić ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Do góry