reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
ritta gratuluje synka!

Odnosnie roznicy wieku - to miedzy moimi starszakami jest prawie 20 miesiecy roznicy i na pewno na poczatku nie bylo latwo - z jednej strony noworodek, z drugiej niespelna 2 letnie dziecko....Ale po roku bylo juz latwiej, a moi - mimo,ze chlopiec i dziewczynka - bardzo fajnie sie ze soba bawia :-)
Takze wszystkim polecam mala roznice - bo jednak dzieci maja ze soba lepszy kontakt niz jakby bylo miedzy nimi 12 lat roznicy ;-)

Poleniuchowałam na balkonie, aż mąż do sąsiadki dzwonił by przyszła sprawdzić czy ze mną ok bo telefonu nie odbierałam ;-)

Teraz u nas pierwsza wiosenna burza, zaraz mąż z dzieciakami przyjedzie trochę sobie z nimi posiedzę i ziuziu.

Anusia Domiś jest z 1 lutego
:-)

Sawi wiem, że może się okazać że faktycznie to dziewczynki bo dzieciaczki już większe i wszystko lepiej widać...
Ale nadzieję mam na pareczkę :-D przyzwyczaiłam się do myśli, że będę miała synka i córeczkę a tu taki ZONK :-p

Ale tak mi się przypomniało ja pewnie sama sobie te córy wykrakałam :laugh2: pamietam jak Wam pisałam, że marzą mi się dwie Księżniczki... No to masz babo placek :rofl2:

Ostatnia edycja:
Ritta gratuluję pierwszego chłopaka w rodzinie.

Co do płci to nie chcielismy wiedzieć (w pierwszej ciąży też de facto nie wiedzieliśmy bo tylkomięliśmy info z jednego USG i nie na 100%) ale lekarka się wygadała na USG w 14tc. a mi nie przyszło do głowy że tak wcześnie może zobaczyć. Ale w sumie na tym etapie to i tak duża szansa pomyłki.

Co do różnicy wieku to u nas będzie prawie 4 lata. Chciałam żeby było max 3 lata ale miałam problemy z płodnością i doś długo się nie udawało.

u mnie tez burza była chwilę,pokropiło,pogrzmiało,tęcza się pokazała i koniec
ale pogoda w dzień cudowna,prawie 20 st....oby tak dalej:-D

jutro sprzątanie w chałupce (zawsze we wtorki i piątki zaplanowane porządki mam)
i na poczte muszę się udać po odbiór przekazu

no pojde pojde do lekarza jak do jutra poprawy nie bedzie

Ritta gratuluję chłopca,
jak narazie to chyba większość wrześniowych dzieci to chłopcy co

SAWI jutro mamy środę.. chyba dzień gdzieś ci uciekł ;-)
Candy idź bez zastanowienia, każdy stan zapalny, w dodatku ropny to nie przelewki. Powodzenia.

reklama
SAWI jutro mamy środę.. chyba dzień gdzieś ci uciekł ;-)
Candy idź bez zastanowienia, każdy stan zapalny, w dodatku ropny to nie przelewki. Powodzenia.
o matulu!
no widzicie jaką mam głowe
niedobrze ze mną,non stop zapominam
dziś pojechałam Emi odebrać z przedszkola,czytam na tablicy ogłoszeń co tam na jutro trzeba dać dziecku a jak zajechałam do domu to wyleciało z głowy i cały czas mam wrażenie ze dziś poniedziałek......no nie! jak mogłam nie posprzątać:szok:

Do góry