reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Ja też jakaś dziś zmęczona jestem. Zaraz pod kołdeke i spać :-)
U nas co prawda burzy nie było, ale niestety pogoda się schrzaniła i po południu zaczęło wiać niemiłosiernie :baffled: Udało nam sie przed tym najgorszym wiatrem zaliczyc spacerek, więc nie jest zle :-)

a_nka ja na 01 lutego miałam termin, ale moja lala się ''zasiedziała'' :-D

felicity tak sobie pomyślałam,że teraz do tego trzeciego malucha musisz towarzystwo zapewnić najlepiej z też tak małą różnicą wieku :-)

candy mi też zawsze sprawdzają ph i czy nie m cukru w moczu. A do lekarza leć i się nie zastanawiaj :-) zdrówka!

miłej nocki kobietki!

Super ze na wizytach wszystko ok ;)

Mnie nie sprawdzali jeszcze pH...w ogóle. Cyto tez nie bo brałam luteine.

Mam kolejnego hita z wieczornego obchodu;)
L:A pani po jakim porodzie?
Ja:Ja nie poród ;) ja bole brzucha i parcie 17 tydz
L: aaaaa to mała ciaza, (machnięcie wręcz ręka) to zgodnie z karta zaleceń...
Ja: tak mała ciaza ... Myśle: pewnie nie warto sie nawet zatrzymywać przy mnie... Wrrrr....

Hit za hitem, ale nie tylko u mnie, a tak chwaliłam ten szpital!;))) jak to mówią nie chwał dnia przed zachodem słońca ;) No cóż ;)
Lecę patrzeć na TV czekam na Kubę a czy dotrzymam... Dobranoc

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Emka :szok: ja bym sie wypisała na własne żądanie chyba... bo prędzej by mnie szlak tam trafił...

my też zmykamy spać zakupy zrobione przegląd też więc mamy luz :)

Dobranoc :*

w sume co mi zalezy umowie sie na wizyte i ide:)

a czy wam na wizytach ph sprawdzaja?? bo mi nie :(

Mi nie sprawdzają...

o matulu!
no widzicie jaką mam głowe
niedobrze ze mną,non stop zapominam
dziś pojechałam Emi odebrać z przedszkola,czytam na tablicy ogłoszeń co tam na jutro trzeba dać dziecku a jak zajechałam do domu to wyleciało z głowy i cały czas mam wrażenie ze dziś poniedziałek......no nie! jak mogłam nie posprzątać:szok:

Jak to było? "ciążowe zmiękczenie mózgu"? ;)
Ja to ostatnio strasznie mało sprzątam bo nie mam na to siły ani ochoty, więc mamy posprzątane tylko tyle co mąż zrobi...

Super ze na wizytach wszystko ok ;)

Mnie nie sprawdzali jeszcze pH...w ogóle. Cyto tez nie bo brałam luteine.

Mam kolejnego hita z wieczornego obchodu;)
L:A pani po jakim porodzie?
Ja:Ja nie poród ;) ja bole brzucha i parcie 17 tydz
L: aaaaa to mała ciaza, (machnięcie wręcz ręka) to zgodnie z karta zaleceń...
Ja: tak mała ciaza ... Myśle: pewnie nie warto sie nawet zatrzymywać przy mnie... Wrrrr...
Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Masakra jakaś Ci lekarze... Ćwiczą Twoją cierpliwość...

Ja właśnie upiekłam 2 porcje babeczek- migdałowe z truskawkami i czekoladowe z michalski na jutrzejszą imprezę w pracy (moje zaległe urodziny które mnie ominęły przez urlop)
Generalnie padam...

Kolorowych snów!

Cześć laseczki:)
Sorry za nieobecność, ale brak czasu, zaraz idę budzić Małą i zbieram ją na miasto bo dziś muszę w końcu zrobić te nieszczęsne badania, za tydzień wizyta.. a w tym labo przyszpitalnym do którego mam skierowanie robią badania tylko w środę.

No i umówiłam się do dentysty na 24 kwietnia... i już dygam... Masakra jak ja kocham dentystę;/;/

Dziś na obiadek planuje ryż na mleku zapiekany z jabłkami, zupę mam z wczoraj...

Miłego dnia.

reklama
Witam i ja :)

pogoda dzisiaj chyba nie bedzie jakoś specjalnie ładna.. hmm.. zobaczymy.. :D może jednak uda się pranie na balkon wystawić :)

na obiad hmmm.. no właśnie.. jeszcze nie wiem..:/
ja też nie mam ochoty wg sprzątać.. a jak już chodzi o zmywanie garów to kurczaki zaraz wszystko boli :) ale mamy bardzo małą kuchnie i to aneks kuchenny że wystarczy jeden tależ i jedna szklanka a już wydaje się żę syf jak pieron...
i wszędzie zabawki.. już chce być po remoncie to może jakoś dojdziemy do ładu ze wszystkim :) hehe

chrostki małej nadal obserwujemy.. ale dziś na noc wypiła mleko i brzuszek nie boli ani puki co wymiotów i biegunki brak.. to może przechodzi?:)

a jeśli chodzi o ph to mi też nie sprawdzają :) wg mój lekarz nie bardzo lubie mnie badać ginekologicznie bo się boi że coś się stanie..
z corką w ciąży jak zbadał ginekologicznie zaraz krwiak się zrobił i troszkę krwi polało.. a pożniej zaraz jakieś zakażenie.. masakra dlatego jak nic się nie dzieję to nie bada :)
a mi to chyba na rękę jakoś nie lubię tego badania :D

Emka tobie cierpliwości.. :*
Haniu odpoczywaj i dawaj mężowi oznaki życia bo się chłopina wykończy :) :*

wizytującym oczywiście &&&&&& zaciśnięte :**

miłego dnia kobietki :*

Do góry