reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Kusiak, nie stresuj się. Twój maluch już jest dziewczynką lub chłopcem i na to nie masz już wpływu. ;-)
Ja też marzyłam o dziewczynce i byłam na początku bardzo rozczarowana kiedy okazało się to, chłopak ale teraz bardzo się z tego ciesze. Trzymam kciuki, żebyś usłyszała od lekarza, że to dziewczynka ale jak to powiedziała moja przyjaciółka pocieszając mnie kiedy okazało się, że nosze w brzuszku chłopaka: "Pokochasz jak swoje" :-p hehe

reklama
Kusiak masz juz 2 chlopakow, wiec to normalne, ze marzysz o dziewczynce:) nie martw sie na zapas, a pewnie co by nie bylo to pokochasz calym serduchem:))

No to ja dzis bez badań ... Na obchodzie pytali czy jeszcze krwawie ?! Wtf? Ja nie krwawie mam ucisk w kroczu!

No comments! Na dzis mam dość!

Dzięki dziewczynki za wsparcie ;*

Hania bo nie wiem czy wkleilam poprzedniego posta - baaardzo bardzo sie cieszę ;) mnie dzisiaj przeszło przez mysl zeby sie wypisać na własne zadanie ale stwierdziłam ze skoro to oddział mojego prowadzącego to nie bede wiary robić ..

AnusiaSzymka aż dziwne ze w tym przypadku mie dają Ci zwolnienia od pracy i zalecenia by leżeć ,słyszałam ze za granica zostawia sie ciaze samej sobie do 12 tyg ale umowmy sie Tu juz jestes dalej ...

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Kusiak, życzę Ci byś na USG zobaczyła śliczną królewnę :-)

A ja czekam na badania, wypis i bedę dzwonić po tatę :-D

EM ka współczuję, że tak olewczo podchodzą do wszystkiego, w którym szitalu maja takie podejście??? Nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze;-)
U nas pogoda ładna, tylko jakoś nic mi się nie chce, siedze na kanapie od 7 rano , muszę wyjść się przewietrzyć bo zjem małemu wszystkie słodycze:-(
Kciukasy zaciśnię te za wszystkie dzisiejsze wizyty, mu jeszcze tydzień...coś zaczęło się ciągnąć jak flaki..
Poki co zapisałam się do szkoły rodzenia:-)

kusiak taaak bardzo trzymam kciuki,zeby poszlo po Twojej mysli!!!! To zrozumiale,ze czujesz, to co czujesz. daj znac , a na ktora masz ta wizyte?

emka widzisz ja pracuje tylko 2 dni i szczerze mowiac, tu caly dzien za biurkiem, to jest mega odpoczynek w porownaniu ze spedzeniem dnia z moim roczniakiem... takze przed urlopem, to ja sie akurat rekami i nogami bronie :-D a do lezenia nie ma wskazania, z dzieckiem wszystko ok, serduszko miarowo bije, lozysko w porzadku, plynow duzo. Moze taka moja natura te plamienia... :-(
co do szpitala w ktorym lezysz , to bez komentarza. Po co Cie w ogole tam trzymaja? nawet nie chce im sie karty przeczytac,zeby wiedziec dlaczego lezysz... personel od siedmiu bolesci, noz sie w kieszeni otwiera. Nie stresuj sie tam tylko,nie od dzis wiadomo, ze szpital , to nie najlepsze miejsce,zeby wyzdrowiec. niestety.

Kusiak trzymam kciuki za Wasze usg! To, że marzysz o córce jest najzupełniej zrozumiałe, nie miej wyrzutów sumienia, wiadomo, że kolejnego synka pokochasz równie mocno ale kto nam zabroni mieć marzenia?? Życzę by Twoje się spełniło :-)

reklama
Do góry