reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Kusiak, nie stresuj się. Twój maluch już jest dziewczynką lub chłopcem i na to nie masz już wpływu. ;-)
Ja też marzyłam o dziewczynce i byłam na początku bardzo rozczarowana kiedy okazało się to, chłopak ale teraz bardzo się z tego ciesze. Trzymam kciuki, żebyś usłyszała od lekarza, że to dziewczynka ale jak to powiedziała moja przyjaciółka pocieszając mnie kiedy okazało się, że nosze w brzuszku chłopaka: "Pokochasz jak swoje" :-p hehe

reklama
Kusiak masz juz 2 chlopakow, wiec to normalne, ze marzysz o dziewczynce:) nie martw sie na zapas, a pewnie co by nie bylo to pokochasz calym serduchem:))

No to ja dzis bez badań ... Na obchodzie pytali czy jeszcze krwawie ?! Wtf? Ja nie krwawie mam ucisk w kroczu!

No comments! Na dzis mam dość!

Dzięki dziewczynki za wsparcie ;*

Hania bo nie wiem czy wkleilam poprzedniego posta - baaardzo bardzo sie cieszę ;) mnie dzisiaj przeszło przez mysl zeby sie wypisać na własne zadanie ale stwierdziłam ze skoro to oddział mojego prowadzącego to nie bede wiary robić ..

AnusiaSzymka aż dziwne ze w tym przypadku mie dają Ci zwolnienia od pracy i zalecenia by leżeć ,słyszałam ze za granica zostawia sie ciaze samej sobie do 12 tyg ale umowmy sie Tu juz jestes dalej ...

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Kusiak, życzę Ci byś na USG zobaczyła śliczną królewnę :-)

A ja czekam na badania, wypis i bedę dzwonić po tatę :-D

EM ka współczuję, że tak olewczo podchodzą do wszystkiego, w którym szitalu maja takie podejście??? Nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze;-)
U nas pogoda ładna, tylko jakoś nic mi się nie chce, siedze na kanapie od 7 rano , muszę wyjść się przewietrzyć bo zjem małemu wszystkie słodycze:-(
Kciukasy zaciśnię te za wszystkie dzisiejsze wizyty, mu jeszcze tydzień...coś zaczęło się ciągnąć jak flaki..
Poki co zapisałam się do szkoły rodzenia:-)

kusiak taaak bardzo trzymam kciuki,zeby poszlo po Twojej mysli!!!! To zrozumiale,ze czujesz, to co czujesz. daj znac , a na ktora masz ta wizyte?

emka widzisz ja pracuje tylko 2 dni i szczerze mowiac, tu caly dzien za biurkiem, to jest mega odpoczynek w porownaniu ze spedzeniem dnia z moim roczniakiem... takze przed urlopem, to ja sie akurat rekami i nogami bronie :-D a do lezenia nie ma wskazania, z dzieckiem wszystko ok, serduszko miarowo bije, lozysko w porzadku, plynow duzo. Moze taka moja natura te plamienia... :-(
co do szpitala w ktorym lezysz , to bez komentarza. Po co Cie w ogole tam trzymaja? nawet nie chce im sie karty przeczytac,zeby wiedziec dlaczego lezysz... personel od siedmiu bolesci, noz sie w kieszeni otwiera. Nie stresuj sie tam tylko,nie od dzis wiadomo, ze szpital , to nie najlepsze miejsce,zeby wyzdrowiec. niestety.

Kusiak trzymam kciuki za Wasze usg! To, że marzysz o córce jest najzupełniej zrozumiałe, nie miej wyrzutów sumienia, wiadomo, że kolejnego synka pokochasz równie mocno ale kto nam zabroni mieć marzenia?? Życzę by Twoje się spełniło :-)

reklama
Do góry