reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dziewczyny jeczmien najlepiej pocierac zlotem ;) schodzi bardzo szybciutko i nie trzeba ingerencji lekarza :)

My wybieramy sie dzis do lekarza na nieplanowana wizyte. Wstalam z ostrym bolem brzucha po prawej stronie. Wczoraj troche pofiglowalimy. Mam nadzieje, ze nie zaszkodzilismy malenstwu.

USG na plec mamy w nast wtorek. Czuje, ze bedzie dziewczynka chociaz po cichu licze na sisiorka :p

Kara zapisałam się na 7-8 miesiąc właśnie. Tutaj jest tak, że wspólne mają być wykłady, a ćwiczenia tyko dla kobiet.

MinieMe oby to nie było nic groźnego, dobrze, że jedziesz na wizytę. Spróbuję, choć okulistka powiedziała, że mam już gradówkę i marne szanse, że sama zejdzie.

AnusiaSzymka chyba ze tak ;) ale i tak skoro masz plamienia to sie oszczędzaj;)

Kusiak bardzo sie cieszę !!! ;) dreams come true ;)

Hania juz w domku? ;)

Minime daj znac po wizycie!

Pzdr ;*

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Współczuję wam tych jęczmieni, bo jak byłam mała jeden mi schodził, drugi się pojawiał.Uciążliwe to było, ale i przeszło na szczęście wraz z okresem dojrzewania.
Też chyba się zapiszę, ale tylko zależy mi na tym jak postępować z maleństwem. Mąż obowiązkowo ze mną idzie. Muszę dopytać tylko czy się płaci.
Minie, trzymam kciuki, żeby było ok. I dajcie już znać jak po wizytach :-)

Dziewczyny ja wlasnie wracam do domu ale musze Wam juz napisac. Bede miec coreczke!!!! :D chyba jeszcze nie moge w to uwierzyc!!!
Super wiadomości, gratuluję, że spełniło się Twoje marzenie.

madlena,a jak u Ciebie po wizycie? co slychac u maluszka :-)

No ogólnie z wizyty nie jestem za bardzo zadowolona, lekarz się spóźnił, a potem szybko, szybko, bo się śpieszy... Na 90% jest CHŁOPAK. Śmiałam się do mojego lekarza, że mój mąż nie umie robić dziewczynek. To stwierdził, że to za małe doświadczenie, żeby sądzić, że nie umie, he, he...

Współczuję wychodzących ząbków, cierpią maluszki, cierpią, niestety...
A_nka dobrze, że cię wypuszczają do domu. Super, że udało się zorganizować maluchom przedszkole i żłobek. Będziesz m ogła bez wyrzutów sumienia wylegiwać się pod kocykiem.
EM Ka taka już jest ta NASZA służba zdrowia, nic nie poradzimy. Większość personelu wydaje się, że jest tam przypadkowo... Miejmy nadzieję, że nic złego się nie dzieje, poczujesz się lepiej i niebawem wrócisz do domu.
MinieMe to pewnie nic groźnego, ale warto skontrolować. Ja w pierwszej ciąży dostałam kolki, też mnie bolało z prawej strony i nie mogłam wstać z łóżka, taki ból. NOSPA pomogła, ale pół dnia się męczyłam.

reklama
Maddlenka, gratuluję chłopaka. :-) Ja mam połówkowe w piątek to już pewnie dowiem się na 100% czy faktycznie też będę mieć chłopaka. Już nie mogę się doczekać.

Do góry