reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
kusiak jak sie ciesze!!!!!! gratuluje baaardzo :-)
mam nadzieje,ze czkawka Cie nie meczyla,bo caly dzien o Tobie myslalam :p na forum bylam co pare min,tak zeby sprawdzic,ale jakas cisza tu zakleta dzis.
jeszcze raz gratuluje !
madlena,a jak u Ciebie po wizycie? co slychac u maluszka :-)
ritta kciuki za jutro :-) moze Ty tez poznasz plec jutro?

Niebawem będziemy w stanie policzyć ilu mamy chłopców a ile dziewczynek... oby tylko chciały współpracować :-D
Gratulacje Kusiak :-)

Witajcie po paru dniach przerwy. U mnie kolejny tydzień pracy. Chyba wiekszość z Was ma usg miedzy prenatalnym, a polowkowym. Ja dopiero będe mieć połówkowe, więc oczywiście włączył się mi już alarm, czy tam na dole wszystko ok, bo w tym miesiącu waga stoi w miejscu. Ciesze się, że chodze do pracy, bo przez to mam mniej czasu na rozmyślania. Zapisałam sie do szkoły rodzenia. Czy warto, by tatus dziecka na nią chodził? Podpowiecie doświadczone mamy? :-)

Kusiak super super super!!! Warto mieć marzenia:-)

Katka znam ten ból.. Ja swojego jeczmienia jeszcze nie wyleczyłam;/ A w ciąży chyba tego usuwać nie można, bo potrzebne znieczulenie. No i chodze z lekko opuchnietym okiem;/

A_nka cieszę się, że sytuacja została opanowana i że wychodzisz do domu, uważaj na siebie

reklama
Ja nie mam doświadczenia ale nie wyobrażam sobie chodzić tam bez przyszłego tatusia...

A zapisałas się na teraz już? Ja na stronie szpitala do którego chce chodzić wyczytałam że polecają tak w 7, 8 miesiącu

Do góry