reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

No puścił P film fajny ale spałam ok 2h wiec juz dzis nici z odkurzania .. Jutro zagonie P do tego działania zreszta juz sie zapowiedział ;) wiec dla mnie tym lepiej ;)))
Obudził mnie owocami a ja jeszcze najedzona ale wszamalam wszystko i znowu myśle o tym cheesie z wczoraj hehe dobry był! ;) miłego wieczorku kochane ;*

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry:)

Mielismy wczoraj tak zalatany dzien, ze juz nie zdarzylam do was zajrzec popoludniu:)

Aureolcia mysle, ze moze:tak: gratuluje:))

Ale dzisiaj pieknie za oknem, najchetniej spedzilabym caly dzien na dworze, musimy z moim cos wymyslic:))

Milej soboty:D

Witam i ja :)

moje dziąsła też strasznie krwawia ale z córą miałam to samo .. więc witamina C i czekać aż przejdzie :)

u nas piękna pogoda się robi także wybędziemy z domu po śniadanku i ogarnięciu troszkę :) niby wczoraj wysprzątałam ale.... przy dziecku zawsze wygląda tak samo :)

miłego dnia kochane Wam życzę :) buziaki

No witam się i ja sobotnio... :) U nas pogoda brzydka.... fajne że u niektórych ładna.... mi już bije na dekiel od tego siedzenia w domu...

Małża nie ma a moje libido jest powyżej 1000!!! Masakra jednym słowem!

Dopijam kawke, zjem śniadanko, i też pewnie wezmę się za jakieś ogarnianie troszkę....

U mnie na razie nie ma problemów z dziąsłami i mam nadzieję, że nie będzie:)

Katka a kiedy wraca?:) Musisz jakoś wytrzymać, zajmij się czymś to nie będziesz myśleć o libido:-)

U mnie na razie nie ma problemów z dziąsłami i mam nadzieję, że nie będzie:)

Katka a kiedy wraca?:) Musisz jakoś wytrzymać, zajmij się czymś to nie będziesz myśleć o libido:-)

Miał być do niedzieli-poniedziałku, ale dziś pisał sms że w poniedziałek kończą, ale w poniedziałek jedzie 2 ekipa pod Warszawe ( moj teść jet w dej drugiej, i małż ze swoją Ekipą muszą jechać im pomóc... więc kompletnie nie wiem, zreszta on sam nie wie.... ciekawe jak sobie poradzi jak spakowałam mu bielizny tylko na 8 dni xd:D

Cześć dziewczyny u nas też śliczna pogoda :-)

Zaraz zabieram dzieciaki i jedziemy do dziadków, oni mają działkę to maluchy się wybiegają.

Cukier u mnie dziś po śniadaniu 154. Ni diabła nie mogę z nim dojść do ładu...
Jak przez cały dzień jest ok to znów wieczorem są skoki.
Dobrze, że w przyszły poniedziałek mam wizytę u diabetologa. Może ona coś mi poradzi.

Aureolcia, gratuluję smyrania, u mnie Zozolka skacze po pęcherzu jak szalona :-)

A za jakiś miesiąc pewnie i pod ręką już maluchy będzie czuć :-D

Miłego weekendu!!

reklama
Katka dwie rączki ma to sobie poradzi, wyprać majtki czy skarpetki to chyba nie żadna sztuka:-D No chyba, że z niego taki leń to sobie pójdzie kupi nowe hehe:)) Ale Tobie współczuję samej, skoro nie wiadomo kiedy on wróci.

Do góry