reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

DZIĘKUJĘ BARDZO ZA PAMIĘĆ :-)
My już po imprezie i wreszcie się położyłam.Niby mąż z mamami ganiali, bo co ja zaczęłam coś robić,to mnie odpędzali, mimo wszystko i tak czuję się wypompowana.. no gdzie ja... wulkan energii :-D Człowiek się jednak starzeje ;-)
Teraz jak leżę, to czuję mojego maluśkiego kangurka, miał dużo bodźców... śmiałam się do łez, bo mam rodzinkę wesołą i teraz się rewanżuje :-) Nie są to jakieś kopniaki ostre, ale pływa mi po brzuchu. Dziwne uczucie :-)
Miłego wieczorku.

reklama
Joani jeszcze ode mnie.. Wszystkiego Najlepszego i przede wszystkim duzo zdrowka dla was i rosnijcie ladnie:tak: :D fajnie,ze imprezka sie udala:)

My dzisiaj caly dzien na dzialeczce grilliwalismy z tesciami, nalapalam sloneczka:D

Ajj.. jutro spimy krocej.

Dobrej nocy:*

Ja dopiero wpadlam co za weekend pojecham do mojego i żałuję szkoda gadać, śpi osobno i jeszcze dupek zamknął się na klucz bo marudze cisnienie mi tu tylko podnosi buuh

Nexiss nie tylko ty, ja dziś chciałam wypielic kawałek ogródka ponad moje siły słabo mi się zrobiło i potem dlugii spacer z moim miloszem nogi myślałam że odpadna

A Joani wszystkiego naj naj najlepszego!!!
To ty już czujesz ruchy?! Chyba dlatego że taki ruchliwy co :)

Ostatnia edycja:
Candy zamknął sie na klucz przed Tobą? Nie wierze co za gość! A ile sie nie widzieliście ?

Joani super ze imprezka udana ;)))

Dobranoc ;*

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Emka tydzień i teraz znowu będziemy od pon się raczej nie widziec
A zamknął się bo cały czas mu marudzilam że filmu do końca że mna nie obejrzał i poszedl do pokoju sobie spać ( do drugiej sypialni)

Candy sory za szczerosc, ale daj se luz dziewczyno z takim palantem, bo inaczej nie potrafie okreslic twojego faceta. Dziewczyno, szanuj sie i nie pozwol, zeby cie tak traktowal. Tak nie zachowuje sie facet, ktory kocha i mu zalezy. A pieniadze to nie wszystko. Szacunek przede wszystkim. Nie chce cie obrazic, po porstu szkoda mi ciebie pomimo ze sie nie znamy. Od razu mowie PRZEPRASZAM, jesli cie urazilam.

Rowniez dolaczam jeszcze ja do zyczen dla joani. Sto lat i duzo szczescia i milosci:-)

Wiem.. Sama jestem na niego zła,
Ale warjuje już z bycia
sama

..Tak sobie myślę kiedy już poczuje ruchy to moje dziecię takie spokojne

Ostatnia edycja:
Candy nie ma co sie bać samotności , ona bywa lepsza niz bycie z kims kto nas nie szanuje.. Lepiej poczekać na kogoś kto bedzie nas kochał i docenial ... ;) tak myśle

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

reklama
Cześć, cześć, cześć moje drogie, pustka tu... wszystkie chyba weekendują... u mnie dziś zapowiada się piękna pogódka;d

Zaraz wstawię na rosołek.

Ja dalej sama w domku:( tęskno mi za moim mężulem...ale cóż taka praca, mam nadzieje tylko że w przyszłym tygodniu będzie....:)

Patrzcie co przed chwilką znalazłam w necie xd

Prawie jak dziecko kosmity (Almost like alien baby) - YouTube

Do góry