reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

No puścił P film fajny ale spałam ok 2h wiec juz dzis nici z odkurzania .. Jutro zagonie P do tego działania zreszta juz sie zapowiedział ;) wiec dla mnie tym lepiej ;)))
Obudził mnie owocami a ja jeszcze najedzona ale wszamalam wszystko i znowu myśle o tym cheesie z wczoraj hehe dobry był! ;) miłego wieczorku kochane ;*

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry:)

Mielismy wczoraj tak zalatany dzien, ze juz nie zdarzylam do was zajrzec popoludniu:)

Aureolcia mysle, ze moze:tak: gratuluje:))

Ale dzisiaj pieknie za oknem, najchetniej spedzilabym caly dzien na dworze, musimy z moim cos wymyslic:))

Milej soboty:D

Witam i ja :)

moje dziąsła też strasznie krwawia ale z córą miałam to samo .. więc witamina C i czekać aż przejdzie :)

u nas piękna pogoda się robi także wybędziemy z domu po śniadanku i ogarnięciu troszkę :) niby wczoraj wysprzątałam ale.... przy dziecku zawsze wygląda tak samo :)

miłego dnia kochane Wam życzę :) buziaki

No witam się i ja sobotnio... :) U nas pogoda brzydka.... fajne że u niektórych ładna.... mi już bije na dekiel od tego siedzenia w domu...

Małża nie ma a moje libido jest powyżej 1000!!! Masakra jednym słowem!

Dopijam kawke, zjem śniadanko, i też pewnie wezmę się za jakieś ogarnianie troszkę....

U mnie na razie nie ma problemów z dziąsłami i mam nadzieję, że nie będzie:)

Katka a kiedy wraca?:) Musisz jakoś wytrzymać, zajmij się czymś to nie będziesz myśleć o libido:-)

U mnie na razie nie ma problemów z dziąsłami i mam nadzieję, że nie będzie:)

Katka a kiedy wraca?:) Musisz jakoś wytrzymać, zajmij się czymś to nie będziesz myśleć o libido:-)

Miał być do niedzieli-poniedziałku, ale dziś pisał sms że w poniedziałek kończą, ale w poniedziałek jedzie 2 ekipa pod Warszawe ( moj teść jet w dej drugiej, i małż ze swoją Ekipą muszą jechać im pomóc... więc kompletnie nie wiem, zreszta on sam nie wie.... ciekawe jak sobie poradzi jak spakowałam mu bielizny tylko na 8 dni xd:D

Cześć dziewczyny u nas też śliczna pogoda :-)

Zaraz zabieram dzieciaki i jedziemy do dziadków, oni mają działkę to maluchy się wybiegają.

Cukier u mnie dziś po śniadaniu 154. Ni diabła nie mogę z nim dojść do ładu...
Jak przez cały dzień jest ok to znów wieczorem są skoki.
Dobrze, że w przyszły poniedziałek mam wizytę u diabetologa. Może ona coś mi poradzi.

Aureolcia, gratuluję smyrania, u mnie Zozolka skacze po pęcherzu jak szalona :-)

A za jakiś miesiąc pewnie i pod ręką już maluchy będzie czuć :-D

Miłego weekendu!!

reklama
Katka dwie rączki ma to sobie poradzi, wyprać majtki czy skarpetki to chyba nie żadna sztuka:-D No chyba, że z niego taki leń to sobie pójdzie kupi nowe hehe:)) Ale Tobie współczuję samej, skoro nie wiadomo kiedy on wróci.

Do góry