reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Cześć sobotnio. :-)
U mnie też przepięknie. Słoneczko już praży, niebo czyściutkie więc dziś w planach mam wyłożyć się na tarasie i złapać troszkę witaminki D... oczywiście o ile ta przecudna pogoda się utrzyma. ;-)

Miłego dnia dziewczynki. :-D

Ps. STO LAT JOANI !!! :-D:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się u ja, właśnie skończyłam sprzątać chałupe, jestem zła bo M mi w niczym nie pomógł chociaż go o to prosiłam. Jeszcze słoik zbilam :-/ naszczescie był pusty. Ajj ciekawe za jakiś czas kto lepiej na tym wyjdzie i będzie sobie plul w brodę, oby się nie zdziwił.

Pogoda u mnie też ładna, słoneczko pięknie świeci, miałam siedzieć dziś w domu, ale teraz zastanawiam się aby nie wyjść z domu, niech sobie M sam siedzi odludek jeden, jak chce się ze znajomymi spotkać to mówię żeby poszedł z nami to nie on ma wolne i on woli sobie w domu siedzieć, tylko dlaczego ja mam też skoro nie chce, a potem ma pretensje do mnie ze z nim nie spędzam czasu jak ma wolne. Ajjj drażni mnie :-/

Nic Już mi się nie chce obiad będzie albo zupa która robiłam przedwczoraj, albo kupne pierole, jak mu nie pasuje to niech sam robi.

Pogledzilam i spokój.

Joani wszystkiego najlepszego :-)

wizytujacym &&&zaciśnięte :-)

Miłego dnia :-)

Hello!
U mnie pogoda tez ladna....choc z rana bylo pochmurno - ale teraz slonce....ma byc ladny weekend....
U nas dzis pobudka byla 6:45....Eh, dobrze,ze jutro zmiana czasu, to przynajmniej bedzie to godzine pozniej ;-)

Dzieci z rana maz zawiozl do Polskiej Szkoly Sobotniej - ja ogarnelam troche kuchnie i pojechalam na szybkie zakupki - kupilam sobie imbryczek do herbaty (w UK jutro dzien matki, wiec znalazlam sobie okazje ;-))...

Mojego P. troche grypa meczy - ale mam nadzieje,ze uprzatniemy dzis salon - bo pelno w nim gratow jeszcze z remontu (ktory oczywiscie mimo ze sie nie posuwa na przod, to jednak jest denerwujacy - wlasnie przez to,ze nie oplaca sie wszystkiego sprzatac czy malowac salonu - skoro maz bedzie wywalal jeszcze scianke na przedpokoju i znowu sie tyle nakurzy....Najgorsze,ze nie wiadomo kiedy do tego dojdzie, bo jest mnostwo innych spraw do ogarniecia)...

Ale to niewazne - udalo mi sie na ebayu upolowac biala kolyske - i bylam ja dzis odebrac...:-) Nastawilam sie,ze przy tym dziecku nie kupuje zbednych rzeczy - ale akurat z braku miejsca chce kolyske zamiast lozeczka - i moze uda sie z niej od razu przeskoczyc do toddler bed...

Dobra - koncze i biore sie za robienie spaghetti zanim dzieci wroca z zajec...
Milego weekendu!

hej no ja od rana zagoniona jestem :p sprzątałam, pralke szlak trafił....:( teraz jem obiad :D
Podajcie jakieś przepisy dotyczące obiadów abo deserów które sobie serwujecie :D w ciązy :D

Hej kobietki!
Joani, wszystkiego najlepszego!!! :D
U nas sobota baaaardzo pracowita. Rano wypad z mama i siostra ogladac firanki. Tzn one kupowaly a ja doradzalam ;) a jak wrocilam to zabralismy sie z P za okna. I znowu, on myl a ja "doradzalam" ;) ale i tak plecy czuje bo firanki prasowalam pol dnia az tu sie wieczor zrobil.. ide zrobic sobie kapiel, ale najpierw jedsonko :)
Pozdrawiam i milego weekendu zycze! :-D

Aureolcia maluchy zaczynaja sie ruszac miedzy 8 a 9 tygodniem to dlaczego mialabys juz nie czuc? :D tym bardziej ze to Twoje drugie :) na pewno dzidzius sie wiercil :)

Joani wszystkiego najlepszego!!! :)

Witam się w soobotni wieczór.

Joani wszystkiego najlepszego dla Ciebie i maleństwa :happy:
U nas sobota minęła pod znakiem pożądków w domu i na ogrodzie, M bardo pomógł także nie było najgorzej. Kręgosłup mimo tego daje się we znaki :no:.
Strasznie tu pusto dzisiaj, chyba mamusie sobie weekend od BB zrobiły :-(.
Spokojnej nocy i gorących snów :-)

reklama
Witam sie i ja :)

Joani spelnienia marzen i duzo szczescia nie tylko w dniu urodzin! :)))

My dzisiaj prawie 6h spacer - postanowilismy zabrac nasza psine i udalismy sie na jure krakowsko czestochowska, dzisiaj odwiedzilismy Bobolice i Mirow - sloneczko nam pieknie towarzyszylo - bylo bosko!! :) a teraz czas zabrac sie za mniej przyjemne obowiazki :)

ps. Kasica nas chyba olala bo miala dwie wixyty w tym tyg i cisza...
Madlena gratuluje ruchow :)
katka mysl o tym jak bedzie goraco jak malz juz wroci :))
nexis nie stresuj sie facetem :*
a_nka mam nadzieje ze odstresowalas sie na dzialce, dobrze ze masz ta wizyte.

no to milego wieczorku brzuszki :)

Do góry