Witajcie weekendowo
EM Ka udanych urodzinek!
Anusia zdrówka! Powodzenia na wizycie, dobrze, że zdecydowałaś się pójść do lekarza.
A_nka gratulacje II trymestru:-)
Rajo007 Ja brałam femibion 1 w I trymestrze na zmianę z kwasem foliowym. Teraz mam brać Femibion 2. Ma m.in. jod, który mi zaleca endo. Niestety jest drogi, ale co zrobić. A i kwas foliowy teraz mam odstawić.
Nexiss czytałam, że ten Femibion co mam brać, ma kwas DHA, który odpowiada za rozwój mózgu i wzroku dziecka, więc ja mam już brać.
Kara_13 jak tam wysypka? Zeszła?
Elleni świetna jest ta strona z informacjami o diecie dla cukrzycowych mam, dzięki, że ją podałaś. Mi wyszedł cukier na czczo raz lekko przekroczony, drugi raz dobry, za tydzień powtórzę. Ale postanowiłam, że już teraz ograniczam słodycze.
A pogoda dziś u mnie też fatalna. W nocy tak wiało i padało, że o 3 włączyłam sobie film na lapku, bo nie mogłam spać. Teraz też dalej wieje i pada, więc na razie nigdzie się nie ruszam. A taki ładny tydzień był, gdy pracowałam, a teraz gdy mogłabym gdzieś wyjść, to się zepsuła pogoda. No nic, poleżę trochę, wstawię pranie i pomyślę o obiedzie. W głowie mam domową pizzę, choć od dłuższego czasu chodzą za mną placki ziemniaczane