reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ja i tak łykam witaminy na włosy i paznokcie, w sumie teraz nie, bo te dla ciążowych mi wystarczają. Nam sie może wydawac, że nie potrzebne albo za dużo, ważne jednak słuchać lekarza, jeśli ma się do niego zaufanie i nigdy cię nie zawiódł.Ja akurat mam to szczęście i jak każe, tak robię.

reklama
Ja od samego początku i jeszcze przed ciążą łykałam kwas foliowy, jak tylko dowiedziałam się o ciąży to jak się skończył mi kwas to zastąpiłam Prenatalem Classic i biorę go do dziś (moja siostra łykała go przez całą ciążę i urodziła zdrową córeczkę), do tego codzinnie magnez i od infekcji 3 razy dziennie żurawinę.

Dzien dobry :)
Miłego dnia zycze a my zbieramy sie na maraton znowu.. Najpierw sprawy mieszkaniowe a potem na paranienormalnych ;))) i urodzinki !
Bawcie sie dzis dobrze ;)

Hej:)

Ja już od 6 na nogach, mój mnie z łóżka wygonił, bo i tak już nie spałam, a niby się wierciłam i mu to przeszkadzało:p Żeby nie marnować czasu zabrałam się za farbowanie włosów, bo trzeba jakoś wyglądać dzisiaj na imprezce:-D Jeszcze teściowej muszę zrobić sałatkę gyros, bo sobie zażyczyła i odebrać tort, a tak to cały dzień mam na upiększanie się:D Jestem pełna energii, bo w końcu się dobrze czuje, choroba już odchodzi i mam nadzieję, że już długo nie wróci:)

Miłego dnia:))

Dzien dobry!
Mnie dzis obudzil bol gardla :-( mam zamiar zdusic infekcje w zarodku,trzymajcie kciuki ,by sie udalo :-)

Wybaczcie,ze tak rzadko ostatnio pisze. I mnie dopadl jakis brak weny,ale to sie scisle wiaze z absolutnym brakiem czasu przy tej przeprowadzce. Zostalam uswiadomiona,ze na nowym miejscu jeszcze okolo tygodnia nie bedzie netu :-( dobrze,ze jest telefon :-)
Kochane ja bylam wczoraj w szpitalu. pojawilo sie pllamienie i bol brzucha. z malenstwem wszystko ok,zrodla plamienia nie odnalezli. Ide jeszcze dzis prywatnie,bo dupek mi sie wlasnie konczy. mialam odstawiac,ale ze wzgledu na to plamienie wole skonsultowac z lekarzem. najgorzej,ze nie mam opcji i muse sie udac do tej.zezowatej malpy,do ktorej mialam juz wiecej nie isc :-( dla babelka wszystko :-)

paula nawet nie wiem jak opisac,jak bardzo mi.przykro. mialam identyczna sytuacje w pierwszej ciazy. trzymaj sie kochana !

emka,ale Ci zazdraszczam paranienormalnych!!!uwielbiam kabarety,jak jakis przyjezdza do dublina staramy sie isc. ostatnio byl moralnego niepokoju,ale ze struzynska to juz nie to samo..

Wszystkim gratuluje udanych wizyt.

milego dnia wrzesnioweczki!

O ja tez uwielbiam PARANIENORMALNYCH. W zeszlym roku mielismy isc, ale akurat wyladowalam w szpitlu i bilety oddalismy znajomym...
Prognozy sie sprawdzily, pogoda sie pogorszyla,deszcz, slonca brak :-(
Jakos nie wyspana jestem...
Ide zrobic kawke i sniadanko...
Milego dnia....

Hej wrześnióweczki:)

Mi dziś dziecko dało pospać, chociaż w nocy budziłam się z 20 razy:)

Moje plany na dziś? Łóżko!:( Lekarz miał racje że to z wysiłku, wczoraj posprzątałam sobie łazienkę (oczywiście bez domestosów) tym zajmuje się teraz mąż. Kuchnie, wyszłam z córką na spacer na 1.5 godzinki i wieczorem znów bolał mnie brzuch, masakrycznie... ale no kurde mimo wszystko za wiele się nie narobiłam. Ale dziś odpuszczam małż wczoraj mnie zrąbał ostro mówi że dziś siedzę w łóżku i dupy nie ruszam, kurde ale ja nie lubię:( bo mój małż nadzwyczajnie nie potrafi sprzątać. Ale niestety chyba muszę się poświecić.

Madleena Racja! u mnie to samo! Szaro! o_O właśnie zaczął mi nawalać deszcz po oknach... pffff.... a taka piękna pogoda była.... Dobrze że pranie chociaż zrobiłam.

Kurde wiecie co... tak wczoraj zrobiłam porządku w ciuszkach dla dziecka i za wiele to ja tego nie mam. Prawie nic... Chyba od maja będzie trzeba zacząć kupować. Chociaż mam nadzieję że na tym USG 1 kwietnia powie mi co będzie czy chłopczyk czy dziewczynka...

Aha no i wg dziewczyny dopadła mnie zachcianka .... ale masakra śmiać mi się chce... ja zwykle nie jadam pomidorów...a wczoraj zjadłam na sniadanie 1 wielkiego i jak wyszłam z córką na dwór to u nas po wiosce jezdzi taki "zieleniak" kupiłam u niego jeszcze 3... były takie pyszne ze zaraz po powrocie do domu zjadłam 3 naraz,,,, z bułka.... nie wiem gdzie to zmieściłam.

Może jak dobrze pójdzie to zabiore się z małą na basen na trochę.:-) Miłego dnia dziewczyyny):-p

Cześć dziewczyny :-)

Nocka dziś spokojna. Nawet się wsypałam.
Mąż do pracy szedł na 9 to zajął się rano maluchami i jakoś tak mam dziś lepszy humorek.

Pogoda u nas fatalna 7stopni i straszny wiatr :-(

Oo według suwaczka dziś zaczęłam II trymestr :-D

Dziś na obiad mam gyrosa mniam...

anusia i Katka oszczędzajcie się.

Co do witamin to jak tak jak Sawi biorę Omegamed Optima i dużo lepiej się czuję.

Dziewczyny życzę Wam udanych weekendowych wypadów, wszelakich imprez i zapewne do poniedziałku :-)

Miłego weekendu!!!

Ostatnia edycja:
reklama
anusiaszymka trzymam kciuku za "uduszenie infekcji" :-) może czosnek?

a_nka u nas pogoda też obrzydliwa, pada deszcz i wieje mocny wiatr. A było tak pięknie...na niedzielę niestety taka sama prognoza :wściekła/y: gyros mniam...ale mi ochoty narobiłaś ;-)

BubblesGirl czekam na info co i jak, chociaż oczywiście mam nadzieję, że Ciebie to ominie. A jeżeli niestety dołączysz do mnie, to chodzenie przed siusiu w nocy faktycznie pomaga, mi to dzisiaj zajęło 30min
:szok: ale jeszcze nigdy, nie miałam tyle radości z oddanego szczoszka :-p

A co do zakupów dla maluszka to ja już powoli zbieram wyprawkę :-D robię to za grosze w lumpkach, kupiłam śliczny kombinezon na zimę za uwaga 3zł :-)nie wiem jak Wam ale mi to nie przeszkadza. Ciuszki są w większości przypadkach jak nówki po jednym praniu. Wyglądają dokładnie tak samo jak te, które dostałam od mojej cioci. A za 1zł za sztukę można poszaleć ;) A Wy co o tym sądzicie?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry