reklama
sawi
szczęśliwa żona i mama
czy ten pasek z boku i okienka wyskakujace juz zostaną na stałe?
tak mnei to irytuje
co do libido to ja bez ciąży mam wysokie,ale teraz mamy zakaz (ze względu na szyjke)
wiec nawet nie będe czytac waszych wpisów o przytulankach,żeby sie nie denerwować
też chciałabym kompletowac wyprawkę,ale myślę ze dopiero w 20 tyg. poznam płeć
moja teściowa juz szaleje z zakupami dla wnuczki (szwagierka niedawno sie dowiedziała że będzie córcia)
a u nas oczywiscie czeka na wnuka...mówi że nie chce nic innego usłyszeć
nei ma co sie dziwić,u nas 2 córki,szwagierka ma 7 letnia córkę i w sierpniu urodzi następną ,wiec 4 wnuczki
i liczą że u nas sie pojawi siusiak
tak mnei to irytuje
co do libido to ja bez ciąży mam wysokie,ale teraz mamy zakaz (ze względu na szyjke)
wiec nawet nie będe czytac waszych wpisów o przytulankach,żeby sie nie denerwować
też chciałabym kompletowac wyprawkę,ale myślę ze dopiero w 20 tyg. poznam płeć
moja teściowa juz szaleje z zakupami dla wnuczki (szwagierka niedawno sie dowiedziała że będzie córcia)
a u nas oczywiscie czeka na wnuka...mówi że nie chce nic innego usłyszeć
nei ma co sie dziwić,u nas 2 córki,szwagierka ma 7 letnia córkę i w sierpniu urodzi następną ,wiec 4 wnuczki
i liczą że u nas sie pojawi siusiak
sawi
szczęśliwa żona i mama
a co nei tak z łożyskiem?Miałam napisać w nocy dołożyli nam na salę dziewczynę też w ciąży bliźniaczej ona jest w 22tygodniu będzie miała dwóch synków. Ale niestety u niej coś jest nie tak z łożyskiem :-(
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Hej
Ja dzisiaj pospałam do 9 Z małą pobudką o 7 jak mój wrócił z pracy, ale wzięłam kołderkę i położyłam się w innym pokoju i pospałam jeszcze do 9, to ostatnio mój rekord
Alicja jak możesz to popraw swojego posta, bo cytowałaś czyjąś wypowiedź, a wygląda jakbyś Ty to napisała
U nas za oknem też pięknie Aż musiałam pliski zasłonić, bo nic na lapku nie widziałam tak słońce świeci
Dziewczyny można coś brać na alergię? Zawsze miałam na ten czas Claritine na receptę, a teraz dupa A już czuję jak mnie męczy ten katar alergiczny, oczy swędzą i szczypią i w ogóle czuję, że się zaczyna
Katka to mąż się powinien cieszyć i korzystać
Maltanka super, że wizyta udana i z maluszkiem wszystko ok, ja już też się nie mogę doczekać poznania płci, może na następnej wizycie się uda
Sawi u nas teściowa jest napalona na wnuczkę, teściowi obojętnie, a moi rodzice chyba by woleli wnuka Bo tato jak im pokazywaliśmy ostatnio film w 3D to zaglądał i pytał czy syn
A_nka przykre, oby im się jednak udało. A wy jak się czujecie?
Ja dzisiaj pospałam do 9 Z małą pobudką o 7 jak mój wrócił z pracy, ale wzięłam kołderkę i położyłam się w innym pokoju i pospałam jeszcze do 9, to ostatnio mój rekord
Alicja jak możesz to popraw swojego posta, bo cytowałaś czyjąś wypowiedź, a wygląda jakbyś Ty to napisała
U nas za oknem też pięknie Aż musiałam pliski zasłonić, bo nic na lapku nie widziałam tak słońce świeci
Dziewczyny można coś brać na alergię? Zawsze miałam na ten czas Claritine na receptę, a teraz dupa A już czuję jak mnie męczy ten katar alergiczny, oczy swędzą i szczypią i w ogóle czuję, że się zaczyna
Katka to mąż się powinien cieszyć i korzystać
Maltanka super, że wizyta udana i z maluszkiem wszystko ok, ja już też się nie mogę doczekać poznania płci, może na następnej wizycie się uda
Sawi u nas teściowa jest napalona na wnuczkę, teściowi obojętnie, a moi rodzice chyba by woleli wnuka Bo tato jak im pokazywaliśmy ostatnio film w 3D to zaglądał i pytał czy syn
A_nka przykre, oby im się jednak udało. A wy jak się czujecie?
Ostatnia edycja:
sawi
szczęśliwa żona i mama
to uspokój jąChyba niewydolność bo jeden ze synków, nie rośnie jak trzeba nie mieści się w normach. Więc wygląda na hipotrofię. Ona jest w 22tygodniu, a mały wagowo w 19 :-(
Z drugim synkiem jest ok
znam dziewczyne co urodziłą dwóch synków zdrowych,jeden od początku był mniejszy
dziewczynki jakich proszków do prania używacie dla siebie?
Ostatnia edycja:
Carrie B
Zaciekawiona BB
Dzień dobry wszystkim :-) Rzadko się udzielam, ale podczytuję Was.
Koko88 mam rogala i mogę polecić, śpię z nim co noc i wtulam się w niego w ciągu dnia i jest naprawdę wygodnie.
Ja kupiłam na allegro: Poduszka kojec dla kobiet w ciąży ciążowa GRATIS (4087702519) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ja czekam z zakupem wyprawki na później, ostatnio na usg widać było synka
Co do libido to u mnie mniejsze, ale i dobrze, bo i tak mamy zakaz.
Koko88 mam rogala i mogę polecić, śpię z nim co noc i wtulam się w niego w ciągu dnia i jest naprawdę wygodnie.
Ja kupiłam na allegro: Poduszka kojec dla kobiet w ciąży ciążowa GRATIS (4087702519) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ja czekam z zakupem wyprawki na później, ostatnio na usg widać było synka
Co do libido to u mnie mniejsze, ale i dobrze, bo i tak mamy zakaz.
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Sawi ja używam płynów do prania Proszek to tylko jak mojemu jakieś robocze rzeczy piorę
elleni
Fanka BB :)
Może któraś z was chce chociaż połowę mojego libido?
jejciu kochana dawaj!!!!!!!!!!! dawaj jak najwięcej bo moje w punkcie krytycznym !!! mogłabym w ogóle .... nie ciągnie mnie kompletnie ale też pamiętam o mężu ale wtedy muszę cały dzień się nakręcać żeby w ogóle coś wyszło wieczorem niech już to minie !
reklama