reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Miałam napisać w nocy dołożyli nam na salę dziewczynę też w ciąży bliźniaczej ona jest w 22tygodniu będzie miała dwóch synków. Ale niestety u niej coś jest nie tak z łożyskiem :-(

reklama
czy ten pasek z boku i okienka wyskakujace juz zostaną na stałe?
tak mnei to irytuje :wściekła/y:

co do libido to ja bez ciąży mam wysokie,ale teraz mamy zakaz (ze względu na szyjke)
wiec nawet nie będe czytac waszych wpisów o przytulankach,żeby sie nie denerwować :-D

też chciałabym kompletowac wyprawkę,ale myślę ze dopiero w 20 tyg. poznam płeć

moja teściowa juz szaleje z zakupami dla wnuczki (szwagierka niedawno sie dowiedziała że będzie córcia)
a u nas oczywiscie czeka na wnuka...mówi że nie chce nic innego usłyszeć :-D
nei ma co sie dziwić,u nas 2 córki,szwagierka ma 7 letnia córkę i w sierpniu urodzi następną ,wiec 4 wnuczki :-D
i liczą że u nas sie pojawi siusiak:-D

Chyba niewydolność bo jeden ze synków, nie rośnie jak trzeba nie mieści się w normach. Więc wygląda na hipotrofię. Ona jest w 22tygodniu, a mały wagowo w 19 :-(

Z drugim synkiem jest ok

Hej:)

Ja dzisiaj pospałam do 9:-D Z małą pobudką o 7 jak mój wrócił z pracy, ale wzięłam kołderkę i położyłam się w innym pokoju i pospałam jeszcze do 9, to ostatnio mój rekord:D

Alicja jak możesz to popraw swojego posta, bo cytowałaś czyjąś wypowiedź, a wygląda jakbyś Ty to napisała:)

U nas za oknem też pięknie:) Aż musiałam pliski zasłonić, bo nic na lapku nie widziałam tak słońce świeci:D

Dziewczyny można coś brać na alergię? Zawsze miałam na ten czas Claritine na receptę, a teraz dupa:( A już czuję jak mnie męczy ten katar alergiczny, oczy swędzą i szczypią i w ogóle czuję, że się zaczyna:(

Katka to mąż się powinien cieszyć i korzystać:D

Maltanka super, że wizyta udana i z maluszkiem wszystko ok, ja już też się nie mogę doczekać poznania płci, może na następnej wizycie się uda:)

Sawi u nas teściowa jest napalona na wnuczkę, teściowi obojętnie, a moi rodzice chyba by woleli wnuka:D Bo tato jak im pokazywaliśmy ostatnio film w 3D to zaglądał i pytał czy syn:D

A_nka przykre, oby im się jednak udało. A wy jak się czujecie?

Ostatnia edycja:
Chyba niewydolność bo jeden ze synków, nie rośnie jak trzeba nie mieści się w normach. Więc wygląda na hipotrofię. Ona jest w 22tygodniu, a mały wagowo w 19 :-(

Z drugim synkiem jest ok
to uspokój ją
znam dziewczyne co urodziłą dwóch synków zdrowych,jeden od początku był mniejszy

dziewczynki jakich proszków do prania używacie dla siebie?

Ostatnia edycja:
Może któraś z was chce chociaż połowę mojego libido?

jejciu kochana dawaj!!!!!!!!!!! dawaj jak najwięcej bo moje w punkcie krytycznym !!! :szok:mogłabym w ogóle .... nie ciągnie mnie kompletnie ale też pamiętam o mężu ale wtedy muszę cały dzień się nakręcać żeby w ogóle coś wyszło wieczorem :sorry2:niech już to minie !

reklama
a_nka kiedy ty masz tę wizytę bo twoje cukry są straszne :szok: musi ktoś cie pokierować i to jak najszybciej ! to bardzo ważne żeby nie było skoków, a jak skacze już do 170 prawie to bardzo dużo. Wciskaj się na wizytę koniecznie szybko !

Do góry