reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witajcie po krótkiej przerwie

Wczoraj miałam wizytę u lekarza i myślałam, że się dowiem już kto tam mieszka, ale nic z tego nie dało się zobaczyć. AQ poza tym wszystko w porządku. A już myślałam, że będę mogła rozglądac się za jakąs wyprawką a tu d...

nexiss oj współczuję bólu głowy i jeszcze podróży przy tym na drugi koniec miasta

katka, joani a u mnie na odwrót, mi to się wcale nie chce:sorry2:

reklama
maltanka głowa mnie akurat nie boli, ale za to mnie ostatnio przewiało i głową ruszać nie mogę, smarowałam się wczoraj na noc rozgrzewającą maścia i nic mi nie pomogła, kaszel dusi, drosetux kupiłam i też narazie nie pomaga..

katka mnie też libido się mega włączyło, wczoraj M już na jego śnie wykorzystałam :-D ostatnio mnie wkurzył bo zaczoł się do mnie dobierać i złapał za moją obolałą jeszcze pierś i syknęłam z bólu to koniec, odwrócił się na drugi bok, ja się pytam co się stało to on, że nigdzie nie może mnie dotknąć bo mnie wszystko boli... co za chłop, tłumaczenia nic nie dały i zasnoł a ja obeszłam się smakiem...

nexiss skąd ja to znam:-D z tym, że wszystko cię boli, ale faktycznie piersi to mnie tak bolą, szczególnie wieczorem, że nie mogę się przekręcić z boku na bok. ps. oj to niedobrze, że cię przewiało, znam to okropnie jak nie można nawet głowa ruszyć

maltanka głowa mnie akurat nie boli, ale za to mnie ostatnio przewiało i głową ruszać nie mogę, smarowałam się wczoraj na noc rozgrzewającą maścia i nic mi nie pomogła, kaszel dusi, drosetux kupiłam i też narazie nie pomaga..

katka mnie też libido się mega włączyło, wczoraj M już na jego śnie wykorzystałam :-D ostatnio mnie wkurzył bo zaczoł się do mnie dobierać i złapał za moją obolałą jeszcze pierś i syknęłam z bólu to koniec, odwrócił się na drugi bok, ja się pytam co się stało to on, że nigdzie nie może mnie dotknąć bo mnie wszystko boli... co za chłop, tłumaczenia nic nie dały i zasnoł a ja obeszłam się smakiem...

Moj to cały czas narzekał że jakaś dziwna jestem( w sensie że mi się nie chce) TŁumaczył że w pierwszej ciązy mogłam cały czas, wszystko było dobrze a teraz cały dzień zmęczona, wszystko mnie boli... a teraz znowu jak mi się chce... cały czas to małż ode mnie ucieka:D

Cześć,

dziewczyny to ja poproszę trochę Waszego libido, ja niestety nie mam ochoty i M z tego powodu bardzo zdołowany chodzi, więc jeżeli macie taką moc to ja z chęcią przyjmę Wasz nadmiar :-).

Ja juz po sniadanku (podwójnym oczywiście :) ), mały w przedszkolu, a ja coś czuję że chyba drzemkę sobie strzelę :-)
Dzisiaj na obiad planuję spaghetti, uwielbiam makarony :-):-)
A potem psiaka muszę podszykować, bo na wystawę jedziemy,

Która dzisiaj wizytuję?

Hej mamusie :-)
U mnie niby słoneczko ale takie za chmurką więc nie wiem nawet jak się dziś ubrać... Jeszcze się nie ubrałam a już siadłam do pracy. Tyle spraw dzisiaj do załatwienia...W pierwszej kolejności pozałatwiać banki, potem zakupy, odprawić się przed wylotem, spakować ostatecznie, odwiedzić teściów i rodziców, no i siostrę ze szwagrem. Na koniec dnia zrobić sobie domowe spa i doprowadzić do porządku paznokcie ;-D
Moje libido raz jest, a raz go nie ma :szok: mam nadzieję, że do mnie wróci na czas wakacji ;-)
Z wyprawki jeszcze nic nie kupiłam, bo też nie znam płci ;-) ale wiem, że muszę wkrótce zainwestować w tego całego rogala, bo siostra używa i baaaardzo sobie chwali, a mnie plecki dają się we znaki...
Miłego dnia kochane!
kciuki za wizytujacę, są jakieś? ;-)

Dooda ja to cały czas chodzę nie wyspana, dzisiaj wstałam z rana, bo potem mam mało czasu, ale tak to mogłabym spać do 10-11

Koko oj to masz załatwiania dzisiaj,

ja idę ogarnąć mieszkanie, obiad ma szczęscie mam z wczoraj to przynajmniej stanie w kuchni mi odchodzi dzisiaj

Cześć dziewczyny, ja czekam na wizytę diabetologa, bo na tej ich diecie cukier wieczorem 168 :sorry:

Koko, ale Ci dobrze :-) WAKACJE!! Super, a na ile lecicie?

Joani współczuję bólu głowy, miejmy nadzieję że wypad do fryzjera Cię zrelaksuje.

Co do libido to ja takowego w ogóle teraz nie posiadam :-D

reklama
Cześć dziewczynki :)

kurcze libido fajnie macie :) ja raz mam raz nie i to taka zmierzła przez to jestem :) a z corą w ciąży mogłam zawsze i wszędzie :)

pogoda u nas też piękna więc idziemy na spacerek za niedługo :)

jeśli chodzi o laktator to miałam ręczny ale jakoś tak nie działał jak chciałam... mam wielkie brodawki i chyba przez to nie pasowało.. ale miałam na tyle pokarmu że sama ręką w 15 minut 80 ml ściągnąć umiałam :) a że żadko w butellce dawałam to nie było problemu :) ale teraz zastanawiamy się nad elektrycznym bo jednak to już dwójka dzieci i mniej czasu :)hehe

my wyprawkę zaczniemy kompletować też jakoś w czerwcu :) pierw muszę pooglądać co na strychu u dziadków mamy :) a póżniej tylko dokupić pierdołki :)

Śluzem też czasem mnie zalewa.. ale to normalne :) zwykle jest przezroczysto biały :)

Anka odpoczywaj sobie w szpitalu :) dziciaczki napewno lepiej się będa czuły :)
a ten cukier faktycznie.. niby dietka szpitalna a tu tyle się nazbierało... szok :)
diabetolog coś napewno poradzi :)

na obiadek dziś pałki z kurczaka z piekarnika sałatka i fryteczki z ketchupem :) tak mi się już chce tego że szok :)

wizytującym &&&& :) :*

joani dzisiaj wyczekany fryzjer :) zrelaksuj się :)

zjemy śniadanko i mykamy :)

Do góry