reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ja już po relaksie:-) moja fryzjerka ma chyba coś w rękach, bo zanim wyszłam, to przestała mnie głowa boleć i od razu świat lepiej wygląda ;-)jak to fajnie jak nic nie dolega... Strasznie spać mi się chce, może trochę podrzemię. Obiad mam, więc jedno z głowy.
Co do proszków, to też używam kapsułek Persil, ale średnio jestem zadowolona, o czasem nie rozpuszcza się do końca i zostają na ciemniej koszulce takie gluty... wrócę znów do żelu. a lubię jak mi pranie pachnę i dodaję Lenora czarnego albo albo złotego, ale tylko z Niemiec, bo Polskie niestety jakieś rozcieńczone i nie pachną długo.
Kusiak zrób sobie lemoniadkę i popijaj cały czas, trochę do toalety pobiegasz, ale wypłuczesz co złe ;-)

reklama
a-nka na pocieszenie z cukrami tak już jest, że to co jedne jedzą i mają cukry prawidłowe to innym po tym samym skaczą i podejrzewam, że będą ci jeszcze inne jedzenie dawać albo będziesz musiała brać insulinę trzymaj się

ja musiałam się zdrzemnąć, chodziłam śnięta do tego pogoda u mnie się psuje, dopiero padał deszcz teraz znowu słońce wychodzi

a_nka
i jak po wizycie diabetologa, co powiedział?

sawi to życzę chłopczyka w takim razie, ps. co do proszków do prania, ja używam kapsułek Persila, ale jak mnie odrzucało od zapachów, kupiłam Lowelle dziecięcą i ostatnio sobie w tym ubrania prałam

bubbles zapytaj w aptece może ci coś doradzą na alergię, bo tak bez niczego to się umęczysz tylko

kusiak zdrówka zyczę

joani no widzisz jeden wypad do fryzjera i potrafi zdziałać cuda

Choco nie pomogę bo to moja pierwsza ciąża i też nie wiem jaki powinien być

Joani ja używam właśnie kapsułek Ariela i prawie zawsze cała się rozpuszcza, czasem zostaje niewiele ale na gumie od bębna, ubrań mi nie brudzi. Jestem nawet zadowolona z nich. Taka reklama :p heheh

Hej.

Wybaczcie nie doczytam w tej chwili, zabiegany dzień w pracy.

choco jak brzuch zacznie twardnieć to nie będziesz miała wątpliwości że to to ;-)
Doskonale będziesz wiedziała gdzie jest Twoja macica.

łooooo.. :)
dostaję kopniaczki delikatne :) już nie pływająca rybkę :)

joani fryzjerki mają w sobie coś takiego właśnie :)

choco z tym bolem brzucha to tak jak mówi Ritta, napewno będziesz czuła że to jest to.. nie idzie tego za bardzo opisać..

Kusiak zdrowka :)

Dzieki dziewczyny :)

Joani pije sobie napoje energetyczne ktore nawadniaja organizm, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Choco tak jak pisza dziewczyny od razu bedziesz wiedziala :) u mnie sie zaczely skurcze/twardnienia juz w 14 tyg i sa dosyc uciazliwe czasami.

reklama
Choco no to wszystko zalezy jakie to skurcze. Jak Cie to boli, nie maja przerw i krwawisz no to wiadomo ze jest zle. Jak to sa tylko skurcze Braxtona-Hicksa to nie ma sie czym przejmowac.

Do góry