reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ja już po relaksie:-) moja fryzjerka ma chyba coś w rękach, bo zanim wyszłam, to przestała mnie głowa boleć i od razu świat lepiej wygląda ;-)jak to fajnie jak nic nie dolega... Strasznie spać mi się chce, może trochę podrzemię. Obiad mam, więc jedno z głowy.
Co do proszków, to też używam kapsułek Persil, ale średnio jestem zadowolona, o czasem nie rozpuszcza się do końca i zostają na ciemniej koszulce takie gluty... wrócę znów do żelu. a lubię jak mi pranie pachnę i dodaję Lenora czarnego albo albo złotego, ale tylko z Niemiec, bo Polskie niestety jakieś rozcieńczone i nie pachną długo.
Kusiak zrób sobie lemoniadkę i popijaj cały czas, trochę do toalety pobiegasz, ale wypłuczesz co złe ;-)

reklama
a-nka na pocieszenie z cukrami tak już jest, że to co jedne jedzą i mają cukry prawidłowe to innym po tym samym skaczą i podejrzewam, że będą ci jeszcze inne jedzenie dawać albo będziesz musiała brać insulinę trzymaj się

ja musiałam się zdrzemnąć, chodziłam śnięta do tego pogoda u mnie się psuje, dopiero padał deszcz teraz znowu słońce wychodzi

a_nka
i jak po wizycie diabetologa, co powiedział?

sawi to życzę chłopczyka w takim razie, ps. co do proszków do prania, ja używam kapsułek Persila, ale jak mnie odrzucało od zapachów, kupiłam Lowelle dziecięcą i ostatnio sobie w tym ubrania prałam

bubbles zapytaj w aptece może ci coś doradzą na alergię, bo tak bez niczego to się umęczysz tylko

kusiak zdrówka zyczę

joani no widzisz jeden wypad do fryzjera i potrafi zdziałać cuda

Choco nie pomogę bo to moja pierwsza ciąża i też nie wiem jaki powinien być

Joani ja używam właśnie kapsułek Ariela i prawie zawsze cała się rozpuszcza, czasem zostaje niewiele ale na gumie od bębna, ubrań mi nie brudzi. Jestem nawet zadowolona z nich. Taka reklama :p heheh

Hej.

Wybaczcie nie doczytam w tej chwili, zabiegany dzień w pracy.

choco jak brzuch zacznie twardnieć to nie będziesz miała wątpliwości że to to ;-)
Doskonale będziesz wiedziała gdzie jest Twoja macica.

łooooo.. :)
dostaję kopniaczki delikatne :) już nie pływająca rybkę :)

joani fryzjerki mają w sobie coś takiego właśnie :)

choco z tym bolem brzucha to tak jak mówi Ritta, napewno będziesz czuła że to jest to.. nie idzie tego za bardzo opisać..

Kusiak zdrowka :)

Dzieki dziewczyny :)

Joani pije sobie napoje energetyczne ktore nawadniaja organizm, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Choco tak jak pisza dziewczyny od razu bedziesz wiedziala :) u mnie sie zaczely skurcze/twardnienia juz w 14 tyg i sa dosyc uciazliwe czasami.

reklama
Choco no to wszystko zalezy jakie to skurcze. Jak Cie to boli, nie maja przerw i krwawisz no to wiadomo ze jest zle. Jak to sa tylko skurcze Braxtona-Hicksa to nie ma sie czym przejmowac.

Do góry