reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

A_nka odpoczywaj kochana w szpitalu:) Na pewno wszystko będzie dobrze, nie martw się:-*

Bublles właśnie to jest to powinien się cieszyć i korzystać... a on dupa... pfff :)

Co do prani ja piore w Vizirze...
Na obiadek naszykowałam... teraz nie wiem chętnie położyła bym się do łóżka:D

reklama
Ps: Mój mąż ma mnie dość... Moje libido jest kosmiczne, dorwałam go wczoraj po pracy jak mała spała... i cały czas chodziłam się przytulałam... ciągle mi go mało, nie wiem co się dzieje, jeszcze coś mi wieczorem odwaliło i sie na niego obraziłam i mu wyjechałam z tekstem że jak jemu się chce to pierwszy leci a o moich potrzebach nie pamięta a facet jak facet, głupia mina oczy tak o_O i nie wie o co chodzi, teraz wiem że głupio zrobiłam bo to faktycznie nie jego wina... a ja nie wiem co sie ze mną dzieje? Może któraś z was chce chociaż połowę mojego libido?

ookatkaoo1993 - heh, podobnie u mnie :) na początku ciąży było kiepsko z ochotą natomiast teraz koszmar jakiś, tym bardziej, że widzimy się tylko w weekendy a do przeprowadzki jeszcze ze dwa miesiące. Niestety po moim ostatnim ataku na mojego mężczyznę pojawiło się krwawienie, dostaliśmy prawie zawału (było bez ekscesów) brzuch zaczął boleć i skończyło się na wizycie u gina. Na szczęście wszystko z maluchem okej, ale luteina dowcipnie i "jak najmniej ruchu", a brzuch kolejny dzień mnie pobolewa.... :(... tak więc póki co na moim libido już nie skorzystamy ;/

co do proszku - ja tez piorę tylko w Vizirze tym sensitive, jak Majusia była malutka to tez go używałam - mała nie reagowała podrażnieniem, a plamy w miarę dobrze dopiera. Akurat jestem wrażliwa na zapachy i ten proszek mi odpowiada. Nie używałam płynów do płukania w ogóle.

a obiad - i tu was zaskoczę - słońce świeci, ciepło, wyciągam na taras grilla i będę smażyła kiełbaskę, tak myślę :)

Ostatnia edycja:
Sawi ja używam kapsułek Ariela do tego jakiś płyn do płukania np ładny jest zapach jasno różowy E :)

Ja już wszystko pozałatwiałam, w mieście w dwóch miejscach remontują ulice i wiadukt, korki na kilometr, masakra teraz się przez miasto przepchać.
Ciepełko się zrobiło, oby tylko do wieczora się utrzymało :)

Obiad się robi, tzn narazie rosołek a potem z tego pomidorowa :)

Katka widzę masz wizytę tak jak ja:tak:

Ale mam dzisiaj lenia, siedzę jeszcze w piżamie:-D Trzeba się iść ogarnąć, bo niedługo mój wstaje:)

No ale to pewnie bedzie bez usg chociaż nie wiem. z wynikami mam przyjsc:D

Ale sięęę obżarłam pierogów, nie wstane w fotela:D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, dzieki za zyczenia zdrowia :)
Wczoraj mialam straszny dzien, bylam cala obolala, stawy, miesnie, skora. Wszystko mnie bolalo... Nic nie moglam jesc ani pic. Dzis troche lepiej ale zo to chyba sie bardzo odwodnilam. I strasznie w glowie mi sie kreci, czasami mam wrazenie ze zaraz zemdleje. Maz musial isc dzis do pracy wiec musze sama sobie radzic :(
Przepraszam ze tylko o sobie ale nie mam sily na czytanie poprzednich postow :(

Do góry