reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

A_nka odpoczywaj kochana w szpitalu:) Na pewno wszystko będzie dobrze, nie martw się:-*

Bublles właśnie to jest to powinien się cieszyć i korzystać... a on dupa... pfff :)

Co do prani ja piore w Vizirze...
Na obiadek naszykowałam... teraz nie wiem chętnie położyła bym się do łóżka:D

reklama
Ps: Mój mąż ma mnie dość... Moje libido jest kosmiczne, dorwałam go wczoraj po pracy jak mała spała... i cały czas chodziłam się przytulałam... ciągle mi go mało, nie wiem co się dzieje, jeszcze coś mi wieczorem odwaliło i sie na niego obraziłam i mu wyjechałam z tekstem że jak jemu się chce to pierwszy leci a o moich potrzebach nie pamięta a facet jak facet, głupia mina oczy tak o_O i nie wie o co chodzi, teraz wiem że głupio zrobiłam bo to faktycznie nie jego wina... a ja nie wiem co sie ze mną dzieje? Może któraś z was chce chociaż połowę mojego libido?

ookatkaoo1993 - heh, podobnie u mnie :) na początku ciąży było kiepsko z ochotą natomiast teraz koszmar jakiś, tym bardziej, że widzimy się tylko w weekendy a do przeprowadzki jeszcze ze dwa miesiące. Niestety po moim ostatnim ataku na mojego mężczyznę pojawiło się krwawienie, dostaliśmy prawie zawału (było bez ekscesów) brzuch zaczął boleć i skończyło się na wizycie u gina. Na szczęście wszystko z maluchem okej, ale luteina dowcipnie i "jak najmniej ruchu", a brzuch kolejny dzień mnie pobolewa.... :(... tak więc póki co na moim libido już nie skorzystamy ;/

co do proszku - ja tez piorę tylko w Vizirze tym sensitive, jak Majusia była malutka to tez go używałam - mała nie reagowała podrażnieniem, a plamy w miarę dobrze dopiera. Akurat jestem wrażliwa na zapachy i ten proszek mi odpowiada. Nie używałam płynów do płukania w ogóle.

a obiad - i tu was zaskoczę - słońce świeci, ciepło, wyciągam na taras grilla i będę smażyła kiełbaskę, tak myślę :)

Ostatnia edycja:
Sawi ja używam kapsułek Ariela do tego jakiś płyn do płukania np ładny jest zapach jasno różowy E :)

Ja już wszystko pozałatwiałam, w mieście w dwóch miejscach remontują ulice i wiadukt, korki na kilometr, masakra teraz się przez miasto przepchać.
Ciepełko się zrobiło, oby tylko do wieczora się utrzymało :)

Obiad się robi, tzn narazie rosołek a potem z tego pomidorowa :)

Katka widzę masz wizytę tak jak ja:tak:

Ale mam dzisiaj lenia, siedzę jeszcze w piżamie:-D Trzeba się iść ogarnąć, bo niedługo mój wstaje:)

No ale to pewnie bedzie bez usg chociaż nie wiem. z wynikami mam przyjsc:D

Ale sięęę obżarłam pierogów, nie wstane w fotela:D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, dzieki za zyczenia zdrowia :)
Wczoraj mialam straszny dzien, bylam cala obolala, stawy, miesnie, skora. Wszystko mnie bolalo... Nic nie moglam jesc ani pic. Dzis troche lepiej ale zo to chyba sie bardzo odwodnilam. I strasznie w glowie mi sie kreci, czasami mam wrazenie ze zaraz zemdleje. Maz musial isc dzis do pracy wiec musze sama sobie radzic :(
Przepraszam ze tylko o sobie ale nie mam sily na czytanie poprzednich postow :(

Do góry