Manianka93 jak możesz to edytuj swoje posty jak chcesz coś dopisać. Jest przecież taka opcja
Wizytą nie martw się, na pewno będzie wszystko dobrze
U mnie za zdjęcia się nie płaci, wystarczy że poproszę i gin drukuje
Mam zdjęcie swojej kropeczki ale jest strasznie ciemne, nie wiem czy uda mi się zrobić żeby cokolwiek było widać na nim.
tekila85 80 zł to drogie ?? kochana u mnie w klinice wizyta z usg 160
…. Teraz przenoszę się do innej kliniki gdzie zamierzam prowadzić już ciążę do końca i rodzić to tam cena od 130zł się zaczyna w zależności w którym tygodniu więc te 80 zł to mało
chciałabym tyle płacić
chyba znajdę sobie jeszcze gina na NFZ żeby częściej podejrzeć maleństwo i choć trochę zaoszczędzić na wizytach tylko ciekawe jak z tymi USG jest naprawdę bo ja jak co miesiąc nie podejrzę to nie przeżyję
a na NFZ chyba tylko 3 usg należą się, tak? no chyba,że lekarz z powołania ale na takiego to ciężko pewnie trafić
Co do witamin to pytałam gina na piątkowej wizycie to powiedział, że na razie jeszcze nie, później
Teraz tylko kwas foliowy. Choć mi te wszystkie witaminy ciążowe nie służyły w pierwszej ciąży bo zwykle w składzie jest imbir, a mi później nim tak się odbijało,że zwiększało mdłości i wymioty więc przestałam brać
Ritta może poczekajmy z tą listą na razie
mimo, że ja po wizycie, serduszko bije to nawet gin jeszcze nie wyliczał daty porodu. Chyba za wcześnie na to
pewnie koło 9 tyg (na następnej wizycie) założą kartę ciąży i już będą wyliczać terminy
maddlena a dlaczego masz nie zobaczyć?? Wszystko możliwe
u mnie w piątek był 5tdz i 6 dz i serduszko już biło
wesolutka85 gratuluję !!!:-)