reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Tekila- trzymam kciuki :)
ja też jutro mam wizytę na 13 :p
dam znać :p jeśli bd miała zdjęcie z usg również pokaże :p
kurcze oby wszystko było wporządku:blink::angry:

reklama
Hej ;* naprawde polozna tak powiedziala o seksie przed porodem.. ale juz bylo brak sily a wogole to brak zamkow w laziece hehe ;) przeczytalam was ale nie pamietam dokladnie co u ktorej..

Obiawy jeszcze dotra do kazdej z nas spokojnie ;)

Mam straszne wzdecia .. nie czuje sie najlepiej... mam tylko nadzieje ze bedzie wszystko wporzaku i nic sie przez to nie stanie.. a teraz zabieram meza i idziemy spac ;) tzn odpoczywac ;)

A no I kciuki zacisniete za jutrzejsze wizyty ;** &&&&&&&

Buziaki dla was ;*

Dziękuje Ci bardzo :) dam znać co i jak :p
:-):-):-)
zapytam jutro o wzdęcia itp i dam wam cynk czy to szkodzi dziecku czy nie :p spokojnie :)
A co do tych plamien jechała bym na pogotowie odrazu na Twoim miejscu Mam nadzieje że to nic poważnego :*

Tekila- trzymam kciuki :)
ja też jutro mam wizytę na 13 :p
dam znać :p jeśli bd miała zdjęcie z usg również pokaże :p
kurcze oby wszystko było wporządku:blink::angry:

Ja też mam nadzieję,że będzie wszystko dobrze...bo mimo moich objawów to nie czuję się,żebym była w tej ciąży...chyba boję się uwierzyć bo wiem jak to później boli.......pewnie czeka mnie bezsenna nocka..dobrze,że mój wspaniały Maż jest oazą spokoju i ogromnym wsparciem w różnych takich chwilach:)

No to witam poniedziałkowo, noc znów mieliśmy z gorączką, ale ja niestety zbieram się do pracy a mąż zostaje z córką...
Normalnie aż mi się wstawać nie chciało jak on tam sobie śpi xd:D

Ale mus to mus, a być może niedługo jak się uda z tą pracą będę wstawać o 5:)

Miłego Dnia dziewczynki:-*

I kciuki za te co dziś mają wizyty^^&

Cześć dziewczyny :*

nocka bezsenna masakra... połozylismy sie o 23.00 jakoś a o 2.34 czekalam już az budzik zadzwoni... jak wstałam i zobaczylam godzine to sie załamałam... zrobilam mleko córce i jakos zasnełam... spałam azz do 4.10... znowu czekałam az budzik zadzwoni... ale pokimałam jeszcze aż w koncu zadzwonił o 6.. jedno szczęście bo jeszcze chwila w łóżku i bym zwariowała ...

manianka fajnie by było jakbyś zapytała to była bym spokojniejsza może.. a jak coś to jeszcze jutro do lekarza sie zapisze... bo mój przyjmoje we wtorki i w czwartki.. zeby coś dał poradził jak coś :)

denka te plamienia nie musza być niczym grożnym czasami tak jest.. bo to jest stara krew... aczkolwiek też chyba bym sprawdziła czy wszystko z kruszynką wporządku...

ja przy tych wzdęciach już wyglądam jak w poprzedniej ciąży w 14 tygodniu...a bardzo szybko było mi brzuszek widać i na koniec był conajmniej ogromny hehe :D

tekila głowa do góry musisz uwierzyć :)

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!! Napewno wszystko będzie dobrze. :tak:

A ja za chwilę wyruszam na intervju więc za mnie też trzymajcie. Stres mam nieziemski.... :-p

reklama
Cześć dziewczyny.

ania// wzdęcia na początku ciąży są zupełnie normalne. Nasz metabolizm zwiększa prace o 10-20 %. Poza tym nasz organizm potrzebuj więcej energii dla rozwijającej się ciąży stąd nasze zmęczenie, osłabienie. Trzeba niestety poczekać aż się przyzwyczai do nowego stanu.

Powodzenia na wizytach !

soniafka
Tobie rónież powodzenia.

Do góry