reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Cześć dziewczyny.

ania// wzdęcia na początku ciąży są zupełnie normalne. Nasz metabolizm zwiększa prace o 10-20 %. Poza tym nasz organizm potrzebuj więcej energii dla rozwijającej się ciąży stąd nasze zmęczenie, osłabienie. Trzeba niestety poczekać aż się przyzwyczai do nowego stanu.
.

ja wiem w tamtej ciąży też miałam ale nie aż tak bardzo... ale dziękuje :*

reklama
Cześć dziewczyny !
Ja też mam wzdęcia, a poza tym to bardzo często chodzę sikać, szczególnie uciążliwe jest to w nocy ,kiedy się budzę z 3 razy za potrzebą. w poprzedniej ciąży też tak miałam , no i nie uniknęłam tego i teraz :) . Ma tak któraś z Was ?

poza tym mam nawet nie tyle co bolesne piersi, ale bardzo wrażliwe na dotyk i czuje , że mi rosną ,, ten objaw uwielbiam najbardziej :D
oprócz tego, to czasami zapominam , że jestem w ciąży, tak się fajnie czuję.. :-) oby było tak kolorowo dalej hehe :):-D

Witajcie dziewczynki. U mnie pięknie zagląda słoneczko do domku.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj i czekam na relacje i foteczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja dzisiaj lece na bete.Mam nadzieję ,że ładnie rośnie. Kolejną zrobię za tydzień w poniedziałek a wizyta we wtore. Mam nadzieję ,że ten tydzień szybko zleci.

Proszę o kciuki kochane :***********

Ja to bym najchętniej pojechała tam i koczowała do otwarcia:) ale u mnie to jeszcze 2 godziny śpi wyjazdu, a później nie wiem o której wejdę:)

U mnie nie, zawsze mam wydruk, nawet jak to tylko kontrola jajników.ale z drugiej strony mam cholernie drogie usg-80 złotych za usg...plus badanie u mojej pani doktor

reklama
aaha no ja ide państwowo ale do fajnegoo doktora tzn ma duuuużo praktycznie większość pozytywnych opini ale musze sama go obadać :p w końcu chodzi o dzidziusia :p a bierzecie jakieś witaminy ??? mi mama kupiła falvit mama ale nie biore narazie zapytam dziś na wizycie o nie:happy2:

Do góry