reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dziewczyny trzymajcie za mnie jutro kciuki bo mam wizytę:) nie wiem o której wejdę bo u mnie nie ma na godzinę tylko kolejno:)

reklama
Tekila trzymam &&&& i na pewno bedzie dobrze :)

Dziewczyny jak to jest z Waszymi objawami ciazy? Bo prawie wszystkie piszecie ze juz jakies mdlosci, ze wymioty, ze zachcianki itd a ja nic nie mam oprocz bolacego troche podbrzusza i biustu ktore zreszta dzis mnie tak mocno nie boli i sie zaczynam zastanawiac czy za wczesnie czy cos jest nie tak? Bo skoro Wy macie to moze powinnam sie martwic ze ja nie mam???

Kusiak spokojnie. Ja też nie mam nic oprócz lekko pobolewającego podbrzusza i piersi, i to tylko czasami.
Z córką nie miałam żadnych objawów i nie obraziłabym sie gdyby było podobnie ;-)

tekila kciuki za wizytę.
Ja mam we wtorek na 8 i też już odliczam godziny.

Rita juz we wtorek.? Szybko zlecialo...
Sorry za nieobecnisc caly dzien ale córka caly dzien ponad 39 stopni goraczki. Dobrze ze maz ma urlop tdo konca stycznia tk pojedzie z nia do lekarza. .. mam nadzieję ze do szpitala nie trzeba bedzie:(

Oobjawy jeszcze dadza o sobie znac zapewne po 6-8 tc takze spokojnie :-) ja sie ciesze na razie z braku mdlosci, skurczy brzucha ktore mialam dwie poprzednie ciaze. Energi mam w sobie dosc duzo, choc dzis popoludniu nawet podrzemalam jak mlodszy mial drzemke a starszy syn gral w gry :-D zwijam sie wczesnie do spania. Ciesze sie z faktu ze mlodszy syn daje mi w koncu przesypiac noce no i mam tylko 9msc zeby sie wyspac a pozniej zacznie sie od nowa "mama zombiak" nie spiaca w nocy :p

Rita to powodzenia we wtorek :)

Katka biedna ta Twoja mala...

Nimfii nie spieszy mi sie wcale do mdlosci i wymiotow :p fajnie ze mozesz juz spac normalnie, moj najmlodszy ma 17 miesiecy i jeszcze musze do niego wstawac ale na szczescie nie kazdej nocy. Mam nadzieje ze dam jakos sobie z tym rade jak mnie zmeczenie ciazowe w koncu dopadnie

reklama
Do góry